Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.3.2012

Aurinkokuvia

Kuntosalille ei koskaan pikkumiehen kanssa päästy sillä sinne oli lapsilta pääsy kielletty. Toissaalta kiva ja harvoin sitä lomalla edes treenaan. Olisimme kyllä molemmat siellä viihtyneet sillä jälkikasvulla on kova hinku saada yhtä isot hauikset kuin GB Gymin miehillä! 

Meillä on ollut ihana reissu ja olin yllättynyt siitä kuinka helppoa kaikki kahdestaan lapsen kanssa olikaan. Ollaan tehty molemmille mieluisia juttuja (enemmän ehkä lapsen ehdoilla) mutta hän on jaksanut vastavuoroisesti myös minun hömpötyksiäni. Ja lopulta me kuitenkin tykätään niin samoista asioista että kaikki on helppoa ja kummallakin on kivaa! Eilen ehkä paras ilta minidiscon päätteeksi oli kun lapsi innostui vetämään kasarihittejä kunnon Travoltan elkein ja houkutteli minut kanssaan tyhjälle tanssilattialle. Ilmapallojen kanssa kun käveltiin huoneelle käsi kädessä jorauksen jälkeen niin ajattelin että tämä on kyllä paras jorailuilta ikinä! Tänään illalla mennään vähän hienommin syömään ja sitten varmaan tanssitaan taas aamuun asti!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä aivan ihanalta tuo teidän loma lapsukaisen kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Moi Susku! Joo oli kyllä ihanaa ja aivan erilainen loma ikinä kun ei olla kaksin oltu viikkoa missään pitkällä! Ihanaa laatuaikaa!

    VastaaPoista