Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.3.2012

Bye bye Fat Camp

Tervetuloa uusille lukijoille ja kiitos teille kommenteista! Ihanaa olla taas kotona ja nyt alan kahlata viestejä ja kyssäreitä läpi ja pikkuhiljaa vastailemaan niihin.
Nyt on taas paluu ruotuun ja terveellisiin ruokiin. Matkalla tuli syötyä enemmän kuin ikinä! Tultiin yöllä kotiin ja tänään aamulla kaappi ammotti tyhjyyttäänPuurohiutaleita ja pakastemansikoita löytyi ja makeutuin mansikat sun warriorin vaniljaprotskullaHyvää oli! Ja ihan ensimmäiseksi vehnänorasshotti CocoVin vehnänorasjauheesta. Aamiaisen söimme 12 aikaan kun jälkikasvu heräsi vasta kymmentä vaille 12! Ja itsekin vetelin sikeitä aina 10 asti!


Olen kirjoitellut myös paleo haasteeni raporttia ja kuvasta (yllä) voitte päätellä jo miten sen kanssa lopulta kävi! Mutta sitä on tulossa viikonlopun aikana vielä!
Käytiin Itiksen Elixialla treenaamassa (lapsonen piirteli lapsiparkissa ja minä huhkin salilla)Sain Marikalta kupongin Elixiaan tutustumiskäynnille ja päästiin tänään siis treenaamaan! Oikeasti kuponki olikin Salmisaareen ja voimassa vain arkisin (argh en huomannut sitä) mutta kiitos ihanan Itiksen henkilökunnan pääsin salilleMieli tekisi tuonne Itäkeskuksen Elixiaan ottaa se kortti että pääsisin lapsen kanssa käymään myös salillaToisaalta tykkään käydä GB Gymillä ja Motivuksellekin on jotain lippuja niin en tiedä olisiko Elixian hyödyt sitten ihan kuukausimaksun arvoisia. Vai alanko käydä sitten vallan yksinkin tuolla? Mutta lähellä oli että en tänään sinne korttia hommannut! Oli kiva olla treenaamassaSe on kiva sali ja palvelu hyvää ja lapsiparkki loistava.


Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Hei! Jos haluat kokeilla tuota Elixiaa kuukauden ajan, mulla olisi oma viimeinen kuukausi "myynnissä" http://www.huuto.net/kohteet/vuokrataan-elixian-premium-jasenyys-huhtikuuksi-60e/215582915

  VastaaPoista
 2. Harmi kun en osaa pitää blogia, ryhtyisin lukijaksi. Nyt joudun vain pistää sivusi suosikkeihin. Kiitos ruokapäiväkirjastasi, auttaa ohjelmassani. Elixia rulettaa, tykkään Salmisaaresta, tarpeeks tilava :D Hyvää alkanutta vuotta ja mahtavia treenejä!!!

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Voit alkaa lukijaksi myös omalla google tai muulla tililläsi! Omaa blogia ei tarvitse olla

  Kiva kuulla ja kiitos samoin sinne huippua uutta vuotta ja tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Voit alkaa lukijaksi myös omalla google tai muulla tililläsi! Omaa blogia ei tarvitse olla

  Kiva kuulla ja kiitos samoin sinne huippua uutta vuotta ja tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista