Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.3.2012

Sofinah & Bonaqua ilta

Kotiin viemiseksi Gourmet Lip Balm Chocolate Rasperry ja pari uuttaa Bonaquan vettä


Annika ja Thia ovat avanneet Uudenmaankatu 17:ään Sofinah -putiikin. Pääsin viime viikolla ensimmäisten joukossa tutustumaan kauniiseen liikkeeseen, kun he järjestivät illan bloggaajille Bonaquan kanssa. Bonaquan edustaja kertoi heidän ja Suomen Punaisen ristin yhteistyöstä puhtaan juomaveden puolesta. Hienoa työtä. Puhtaan juomaveden puute on maailman merkittävin terveysriski. Kaivojen vähyys, pitkät juomavedenhakumatkat, matala hygieniataso ja vesiperäiset tartuntataudit ovat Keniassa kriittisiä ongelmia. Kampanjan ideana on, että jokaisella ostetulla Bonaqua pullolla kuluttaja lahjoittaa kolme litraa puhdasta vettä Afrikkaan. Enemmän aiheesta voit lukea täältä. Veden tuhlausta ei useinkaan tule ajatelleeksi. Hanasta valuu vesi sen aikaa kun tehdään jotain muuta ja suihkua ei suljeta välillä. 


Faktaa puhtaan veden puutteesta:
 • joka 15:s sekunti lapsi kuolee puhtaan veden puutteesta. Puhdas vesi ja kunnolliset sanitaatiotilat voivat puolittaa lapsien kuolleisuusriskin Afrikassa
 • Lapset menettävät vuosittain 443 miljoonaa koulupäivää johtuen vesiperäisistä sairauksista, kuten ripuli ja loisinfektiot, joita epäpuhdas vesi aiheuttaa
 • Puhtaan veden ja sanitaatiotilojen puute Afrikassa aiheuttavat vuodessa noin 25 miljardin dollarin taloudelliset menetykset. Se on yli kaksi kolmasosaa Afrikalle myönnetyn tuen kokonaismäärästä (noin 35 miljardia dollaria)
Hienoa, että Sofinah oli saanut illalle tällaisen yhteistyökumppanin. 


Vaatteet jatkoivat samaa upeaa rataansa tytöillä ja mieli teki taas kaikkea. Mukana on edelleen eettisyys ja ekologisuus. Liike oli viihtyisästi sisustettu ja tangoilla roikkui ihania uusia juttuja ja paljon on vielä tulossa. Itselle oli pakko hankkia raidallinen vadum'n villatakki ja tuo alla oleva t-paita (Zoe Karssen)

Onnea Sofinah ja Annika ja Thia! Ihana putiikki. Tykkään tykkään!

2 kommenttia:

 1. Just siemailen tota Bonaquan lime-karhunvatukka vettä. Aika mielenkiintoisen makuista :)

  Ja huomasin et oot Cocoivi Barissa töissä. Sinne pitäis kyllä päästä käymään heti kun siellä päin liikun. Mulla on seinäjoella itella ekokauppa ja Cocovin tuotteet kovasti myynnissä :)

  http://khetkia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Moi! Tuu ihmeessä käymään kun liikut täällä päin! Sullakin on kiva blogi ja tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista