Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.3.2012

Sporttipäivä vesipuistossa

Lämmintä on ja delfiinikin pääsi altaalla kuvaan
Perillä ollaan ja nettikin toimii kuin unelma (niin huoneessa kuin altaallakin)Ollaan Meloneras'ssa Grand CanariallaSopivan pitkä lento viikon reissulle ja hotelli on yllättänyt positiivisestiVarasin matkan aika ex-tempore ja luin arvostelut hotellista trip advisorista vasta myöhemminArvostelut siellä eivät olleet niin mairittelevia mutta me olemme tosi tyytyväisiäYleensä ei tule niitä luettuaSanotaanko että minäkin olisin voinut antaa monesta hienostakin hotellista aivan huonot arvosanat vain sen vuoksi joskus että itsellä on reissulla ollut huono fiilis ja paha olla.

On tullut reissattua tosi paljon ja paljon olen myös nähnytPalvelu on täällä erinomaista ja saimme huoneen suoraan lastenaltaan edestä ja siinä on myös leikkipuistoTakapihalta pääsee suoraan poolilleHotelli on siisti ja tosi viihtyisä ja me olemme täällä ainoat suomalaiset yhden eläkeläispariskunnan lisäksiMuuten on paljon espanjalaisia ja italialaisia perheitä (koko perhe reissussa isovanhempia myöden) ja aika paljon eläkeläisiä sekä nuoria parejaSanotaanko että jos pyyheistä vielä olisi joka päivä tehty joutsenet ja siroteltu ruusunterälehtiä vuoteelle voisi melkein luulla olevansa Thaimaassa.

Parissa päivässä ollaan ehditty paljonMatka menee aika pitkälti lapsen ehdoilla ja täällä on kyllä aivan huippua! Altaalla ollaan oltu paljon ja ehditty käydä jo huvipuistossakin ja eilinen päivä vietetiin Aqualandissa. Vesipuisto on Euroopan suurimpia ja sekin yllätti todella positiivisesti. Erilaisia mäkiä täällä on 33 . Itse en sinne kovasti hingunnut mutta tiesin että lapsi tykkää ja vein hänet sinneLopulta meillä oli ihan huippua ja hinkuan itse jo sinne takaisin! Lapsi ei halunnut olla "vauvojen jutuissa" ja laskimme koko päivän "aikuisten mäkiä" (niihin mihin lapsi pääsi)

Sitten päivän lopuksi kävin vetäisemässä yhden laskun "Bumerangista" (pituusraja 125 cm) ja kyllä se oli vähän kuin benji hyppyHengissä selvisin ja toista kertaa en varmasti mene! Voi olla että tänne vesipuistoon pitää mennä vielä uudestaan tällä viikollaLiikuntaakin siinä tulee mukavasti kun kävelee (juoksee) jyrkkiä mäkiä ylös "kumivene" tai jättirengas olalla.
Boomerang

Nyt on kerätty sen verran pohjaväriä että tänään mennään beachille ja käydään ehkä testaamassa hotellin kuntosali! Jos pikkuduudsoni vain pääsee sinne! Ensimmäinen päivä ettei ole mitään ohjelmaaHuomenna lähdetään katsomaan delfiinejä! Ihanaa päivää sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti