Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.3.2012

Lauantaimietteitä ja autofiilistelyä

Hyvää huomenta ja ihanaa aurinkoista lauantaita! Tänään aamulla päätin reippaasti syödä kalaa. Nieriää oli jäljellä kaapissa ja ajattelin kokeilla miltä vannoutuneelle aamupuuron ystävälle maistuu munakas ja kala. Ihan hyvin se upposi kyllä. Jälkkäriksi luomupikakahvia ja vähän eilen ostamaani xylitol/appelsiini suklaata. 

Lauantait on ihan parhaita. Aurinko paistaa ulkona ja voi kaikessa rauhassa lueskella hesaria ja nauttia kiireettömyydestä. 


Tänään on tanssitreenit ja sieltä lähdetään pikkumiehen kanssa ajelemaan kohti Poria. Olen tykännyt ihan hirmuisesti mun uudesta autosta, sillä on mukava ajella. Ihan pakko nyt vähän mainostaa ja kehua liikettä josta sen ostin. Sandcar Tuusulassa on kyllä ihan loistavan palvelun liike. Siellä oli vaikka mitä kivoja autoja muitakin ja mikä parasta palvelu ihan ykkösluokkaa. Muutamassa liikkeessä tuli käytyä ja kaikki ketjujen isot liikkeet olivat kyllä vähemmän kivoja. Tuntui, että niissä ei kiinnostanut asiakasta palvella ja hinnassakaan ei ollut mitään neuvottelun varaa. Sama se on autokaupassa kuin muissakin liikkeissä, kyllä ne pienet "ei-ketju liikkeet" ovat parhaita. Eli tänään päästään tien päälle ihanan auton ja pikkumiehen kanssa ja kelikin on upea. 


Eväspuoli on hieman mietinnässä. Aamiaisen söin klo 9.30 joten klo 14.00 jälkeen kun lähdetään ajelemaan suoraan tanssitreeneistä, saattaa olla nälkä. Otan matkalle mukaan muutaman kuoritun porkkanan ja kalkkunaleikettä. Niitä pystyy autossa napostelemaan jos kauhea nälkä yllättää ennen kuin pääsemme mamman lihapatojen ääreen. Poriin kuitenkin ajelee kolmisen tuntia... Onko teillä muita hyviä välipalavinkkejä paleo tyyliin, joita voi kantaa mukana?


Ihanaa aurinkoista lauantaita! 

2 kommenttia:

 1. Kuivattu liha voisi olla aika kova paleo-eväs ;)

  Niin ja itsetehdyt evässekoituspussit on tosi moniulotteisia loputtomine raaka-ainevaihtoehtoineen. Esim. parapähkinä, nibsit, mulperi & goji (jos kuuluvat ruokavalioosi), hampunsiemen ja joukkoon pari lusikkaa sulaa kookosöljyä, jotta mausteet esim. spirulina, suola ja chili tarttuvat hyvin aineksien pintaan :)

  Myös "sienten nappailu" on havaittu hyväksi eli lääkinnälliset kuten reishi, pakuri ja lion's mane kapseloidut sienet piristävät, tienpäällä hyvä eväs siis, ilman kaloreita. :)

  Kiitos kun jaat paleo-arkeasi, näitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
 2. Pähkinöitä pussissa :) nam!

  VastaaPoista