Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.3.2012

Paleokuulumisia ja reissufiiliksiä

Hei pitkästä aikaa! Reaaliaikaisia blogitekstejä ei viime aikoina ole paljon tullut. Viikonloppuna otettiin extempore lähtö Tahkolle tyttöjen kanssa ja hauskaa oli. Mutta onpa ihana palata myös arkeen. Eilen kävin kävelyllä ja tänään aamulla olin taas aamulenkillä pitkästä aikaa. Ihana huomata kun kevät tulee ja on valoisaa ja linnut laulaa. Työntekoa ja salia ja kahvakuulaa mahtuisi tälle viikolle vielä ja sitten lähdetään pikkupoitsun kanssa reissuun ja sitten loppuukin tämän tytön karvahatun käyttö.


No mitenkäs Paleo? Meistä ei ihan vielä ole tullut kavereita enkä tiedä tuleeko koskaan. Sitkeästi sitä yritin mutta tietyt jutut ei sovi kaikille. Kirjoittelen haasteen lopussa sitten raporttia kuinka kävi (haaste on maaliskuun loppuun). Musta ei ikinä voi tulla absolutistia minkään asian suhteen. Ei pizza tai karkinsyönti ole huono juttu jos sitä syö joskus. En voi asiakkaallekaan sanoa että "Tätä et voi sitten koskaan enää syödä". Minulla se vaan ei toimi. Loppuelämä ilman karkkia no way!

HelsinkiPaleon sivuilla on muuten mainoita Podcasteja. Niitä on itsekin tullut kuunneltua mikä onkin "multitasking" ihmisen unelmaa. Kotihommien lomassa voit imuroida itseesi tietoa ja se on kyllä huippua.


Loppuviikko sitten pakataan matkalaukkuja ja perjantaina starttaa lento lämpimään viikoksi. Aurinkorasvat on etsitty ja itseruskettavaakin löysin (varmasti epäterveellisyyden huipentuma sekin mutta laitoin silti). Lähdetään lapsen kanssa kahdestaan ja luvassa on hiekkalinnojen rakentamista sekä eläintarhassa ja vesipuistossa käyntiä ja leikkimistä. Aika ihanaa! Ja nyt jänskättää paljon enemmän kuin yksin matkustaminen. Ihan kahdestaan ei olla tehty pidempiä reissuja. Lähinnä se matkatavaroiden roudaus saattaa olla yksin mielenkiintoista. Mutta lapseni sanoja lainatakseni "Sen takia äiti kahvakuulailee että jaksaa kantaa mua ja kaikki tavarat" Eikö se niin ole että lapsen suusta kuulee totuuden? Siksi me pidämme itsestämme huolta että arjessa jaksaa paremmin?

2 kommenttia: