Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.3.2012

Talvi-ihon virkistystä, ripsihuoltojen lopetus ja viikonlopun hyvä teko

Silmänympärysvoide oli loppu ja päivävoidekin veteli jo viimeisiään. Kävin moikkaamassa Meriä Bottega Verdellä ja höpötyksen lomassa kyselin vähän mikä tähän naamaan auttaisi. Ostin silmänympärysvoiteen ja seerumin ja kasvovoiteen sain sponssina testiin. Seerumia mulla ei ole ollut pitkään aikaan ja nyt saapa nähdä kuinka tämä toimii. Kaikki tuotteet ovat virkistäviä ja elvyttäviä.
Peptidi Anti Age syväkosteuttava 24h kasvovoide käy niin päivävoiteena kuin yötäkin vasten. Ravitsee, kiinteyttää, kosteuttaa. Siinä on myös karitevoita mikä itsessään on kiinnostava tuote. Karitevoita pitää hankkia seuraavalle aurinkolomalle, sitä varmaan myydään luontaistuotekaupoissa. Vielä en ole kartoittanut tilannetta.. Siinä kuitenkin on hieman suojaa aurinkoa vastaan toisin kuten kookosöljyssä?  Iauluron Plus seerumin luvataan säilövän ja lisäävän ihon omaa kosteusreserviä ryppyjä täyttäen. Kuulostaa hyvälle. Tätä käytän nyt tehokuurina viikon ajan aamuin illoin. Muutoin seerumia kannattaa laittaa kerran päivässä vain, yötä vasten mieluiten kun iho uusiutuu. Silmänympärysvoiteeksi valitsin (Meri valitsi) Oxygen plus -voiteen, joka on happisilmänympärysvoide. Happi nopeuttaa solujen aineenvaihduntaa ja uusiutumista. Yleensäkin happi tekee ihollemme hyvää, sen vuoksi ulkoilu olisi niin hyväksi meille päivittäin (muualla siis kuin Aleksanterinkadulla tai Manskulla). 


Tänään silmäni sanoivat taas irti sopimuksen ripsipidennyksistä. Otin ne uudelleen pitkän tauon jälkeen. Vuosi sitten sain ensin silmätulehduksia ja lopulta niin kovan allergisen reaktion, että silmät muurautuivat umpeen ja olivat aivan vereslihalla. Nyt tiedän merkit ja lopetan huollot samantien. Ehdin huollattaa nämä vasta pari kertaa. Mehiläisestä hain hyvät dropit silmiin ja luonnollisena mennään tästä eteenpäin. Kynsien kanssa sama juttu. Oma kynsi alkoi hylkiä tekokynsiä ja ne eivät enää pysyneet. 


Nämä rahat laitan mieluummin Plan Kummilapseen, jonka lapsen kanssa päätimme ottaa viikonloppuna. Olen Egyptin reissusta asti miettinyt, että haluan auttaa jotenkin ja tästä se jotenkin luontevasti lähti. Toivoisin, että voisin ja ehtisin joskus auttaa enemmänkin. Nyt jäämme jännityksellä odottamaan postia millaisen pienen kummipojan saamme.


Ihanaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Hieno homma, että lopetat nuo hyvin keinotekoiset ja epäterveelliset, kaikenmoisia myrkkyjä sisältävät projektit eli kynsien pidennykset ja ripsien myös. Huh huh, mitä mömmöjä nuo aineet ovat!Luonnollisuus on niistä kaukana. Ei ole haittojensa arvoista!

  Tuo Plan-kummijuttu kuulostaa tosi upealta! :)

  Ansku

  VastaaPoista
 2. Oletko seurannut tätä blogia ja nähnyt uusinta kirjoitusta http://projectlaura.wordpress.com/

  VastaaPoista
 3. @anonyymi: kyllä olen seurannut ja lukenut Lauran tekstin. Tosi järkevää minusta ja hienoa että hän kertoi asiasta noin suoraan. Itse funtsin samoja juttuja juuri eilen. Hyvä päätös Lauralta! Elämästä pitää nauttia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tekstiä!!! Hyväntekeväisyys on niin mieltä ilahduttava asia! <3

  VastaaPoista
 5. Oon jo jonkun aikaa lukenut sun blogia, tää on niin mielettömän hyvä ja tosi kivoja postauksia! käyppä kurkkaamassa mun blogia jos kiinnostaa :)
  http://ninttuu.blogspot.com/

  VastaaPoista