Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.3.2012

Uusia Niken treenivaatteita ja tiistain paleo ruokapäiväkirjaa

Piti saada eilen uusia treenivaatteita. En muista koska olisin tuhlannut tällaiseen ihanuuteen, mutta nyt oli hyvä syy :) Minne muuallekaan suunnistaa kun Nike Storeen. Tykkään ihan hulluna Niken vaatteista, ja tiesin että sieltä takuuvarmasti löytyy jotain kivaa. Ja löytyihän sieltä. Loistavan ystävällistä palveluakin löytyi Kampin liikkeessä ja tyytyväisenä lähdin vaatekassini kanssa pois. Superturhake vaatepostaus, mutta kerrankos sitä innostuu itselleen treenivaatteita hankkimaan. Hupparissa tykkään hihoista, jotka ihanasti lämmittävät käsiä. Ihania eikö? 


No sitten ruokapäiväkirjaa tiistailta, voima ja fiilis sen kun kasvaa :) Aika suklaapitoinen päivä, mutta voiko olla syömättä kun tarjolla on superterveellistä ihanaa raakasuklaata, jota Mikko ja Tomppa tekivät Villen läksiäisiin. Nam nam nam!

Aamiainen: munakas macalla ja ashwagandhalla kookosöljyssä paistettun, manteli/seesaminsiemen/basilika -keksiä, mustikoita kookosmaidolla, kahvia kookosmaidolla

Välipalaksi 2 raakasuklaata ja luomukahvi mantelimaidolla

Lounas: 1 broilerin file, kananmuna, porkkanoita, salaattia

Päivällinen: Fish4Ever pippurimakrillia (törkeän hyvää, tulee siis ensi viikolla Ruohonjuureen myyntiin), salaattia, porkkanaa

Illalla Villen läksiäisissä pakuriteetä, spiruliinalla maustettua ihanaa suklaata ja 12 cl luomupunkkua Teerenpelissä kun olimme istumassa iltaa ja pelaamassa yatzya CocoVi Bar porukan kanssa. 

Kotona vielä myöhemmin illalla manteli/seesaminsiemen -keksiä.

Villestä pitää vielä sen verran sanoa, että ihan loistotyyppi ja hän minut on baaritiskin takse oikeastaan "kouluttanut" ihan ensimmäisenä. Villeltä olen oppinut ihan tosi tosi paljon juttuja, ihan niin kuin Tompaltakin. Villelle super suuri kiitos kaikesta ja tsemppiä uusiin haasteisiin!

1 kommentti:

  1. Saako mantelimaitoa jostakin valmiina vai pitääkö liottaa ite?

    VastaaPoista