Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.3.2012

Päivän vatsat

GB-Gymillä nähtiin kuulasiskon Liinan kanssa tänään pitkästä aikaa. Eipä olleet nämä treenikaverukset sitten hetkeen yhdessä huhkineetkaan. Olipa mukavaa! Ja valokuvaamiseksihan se taas meni vanhaan tyyliin.

Tein koko kropan treenin (viikon ainoa salitreeni)

Toistoja joka liikkeessä n 15-20 ja sarjoja 3 jokaista
Jalkaprässi 
Alatalja 
Penkkipunnerrus käsipainoilla
Vipunostot sivuille
Hauiskääntö käsipainoilla
Ojentajapunnerrus taljassa
VatsatVatsat bosu -pallon päällä
Alkuasennossa jalat ovat suorinaKoukista jalat ja vie rintaa kohtiYlävartalo pysyy koko ajan lähes liikkumatta. Kädet ovat pallon päällä (tai helpotettu versio lattiaa vasten). Liike on suoralle vatsalihakselle.Vinot vatsat bosu -pallon päällä
Alkuasennossa toinen jalka suorana ja toinen hieman koukussa sekä kyynärpää maata kohden (käsi jossa käsipaino). Vie käsipainoa kannatteleva käsi kohti vastakkaista jalkaa ja palaa takaisin alkuasentoon.

Functional training Fit Mama kuulasisko Liina koutsaili meille tänään vatsaosaston.


Loppuun pakko mainostaa pari huippuihanaa tuotetta mitä ostin Ruohonjuuresta tänään. Hiuslakka ja hoitoaine sekä vartalovoide olivat finaalissa ja tällaiset ihanuudet lähti mukaan. Tuo vartalovoide on aivan ihana! Rakastuin siihen jo heti! Ihan Spa -meininki ja huumaava tuoksu!

3 kommenttia:

  1. Sattuipas surffailtua hyvin sinun blogiin,mietin tossa eilen salilla, että mitähän kaikkea ton bosun kanssa voisi oikein riehua.. Tulipa taas opittua uutta! :)

    VastaaPoista
  2. Onko tuo hiuslakka toiminut hyvin?

    VastaaPoista
  3. Hiuslakka on ihan eri tyylinen kuin "tavalliset" lakat

    VastaaPoista