Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.3.2012

Tanssia ja kehon puhdistamispohdintoja

Huomenta! Me lähdetään kohta pikkupoitsun kanssa mun tanssitreeneihin. Tänään on omatoimitreenit ja Marco ei ole paikalla, treenaamme keskenämme. Lapsi viihtyy siellä aina mukana, otetaan leluja ja piirrustuspaperia ja muuta tekemistä mukaan. Ja muidenkin lapsia siellä on aika paljon, joten seuraa on. Ensi viikonloppuna on tanssin tehotreenausta kun lähdetään ryhmän kanssa Kisakallioon tanssileirille. Ihan loistavaa. Kyllä on hinkkaamista niissä liikkeissä ja ei sinne SM:iin enää pitkä aika taas olekaan... Tanssiasu mulla on ihan vaiheessa (teemme ne itse taas), se pitää ottaa nyt työn alle. 


Huomasin eilen vehnänorasta puristaessani, että se äklöttää taas. Päättelin, että silloin kun kroppa ei ole "puhdas" niin näin aina käy. Se jotenkin herätti ja pitää nyt skarpata sen asian suhteen. Savea otin aamulla herättyäni. Sitä laitetaan veden joukkoon teelusikallinen merisuolan kanssa ja annetaan seisoa 5 min ja sitten vesi juodaan (ei savea, tai senkin voi juoda jos haluaa...). Ja sitten otin myös vehnänorasjauhetta veteen sekoitettuna, yöks miten tökki jotenkin... En tiedä mitä paleo sanoo näistä :) Tuskin se haittaa..? 

Hyvinvointipussissani en ole ehtinyt olla moneen viikkoon ja taidan nyt taas ottaaa sen käyttöön. Ja tästä tuli mieleen, että Valkeen kirkasvalokuulokkeetkin ovat jotenkin jääneet. Istuskelin ne päässä aamulla, ei lainkaan huono yhdistelmä kun katsoo ikkunasta ulos.
Ihanaa kun on lauantai. Mennään lapsen kanssa mun ystävän luo kylään, tutustuin häneen siellä Egyptin reissulla. Ja Sallan kanssaan tehtiin sitten se niin huippu Tahkonkin reissu! Salla on ihan loistotyyppi ja lapset tulee paremmin kuin hyvin toimeen keskenään, joten aivan loistava ilta tiedossa! 


Nyt alan aamupalan laittoon. Arvatkaa onko se munakasta macalla ja ashwagandhalla :) Mums!


Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti