Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.3.2012

Hyvä fiilis paleosta ja muustakinKuudes päivä paleota alkaa olla tänään takana. Olo on ihan huippu ja virkeystasot huipussaan myös. Kaikenlainen ruuan himoaminen on jotenkin tiessään. Ei väsytä, ei tee mieli mussuttaa mitään. Tykkään paleo -ruuista ja olen tosi tyytyväinen tämänhetkiseen olooni. Ruokaa olen lisännyt reippaasti ekoista päivistä.


Tuosta ruuan himoitsemisesta pakko kirjoittaa yksi juttu... Tapasin tänään NLP Opiston Eevi Vepsän ja palaverin lomassa hän teki minulle käytännön harjoituksen siitä kuinka jostain ruokahimosta voi päästä eroon. Eevi neuvoi minulle myös harjoituksen, jonka voin tehdä itse. Minun pahin himoni on raakasuklaa, tai suklaa yleensä. Toinen kiusaus, mikä aina kuumottelee ovat mulperit. Nämä kaksi juttua ovat sellaisia mitä voisin syödä ähkyyn asti. Innolla jään odottamaan kuinka Eevin jutut tepsivät. Nyt on kyllä hyvä fiilis niiden suhteen, uskon että tepsii. Ja Eeville vielä superkiitos vieraanvaraisuudesta, sain kookosmaitoa kahvini joukkoon :)


Salitreenit on muuten kulkeneet ihan huippu hyvin nyt viimeisen viikon aikana. Jotenkin hiki virtaa ihan loistavasti ja voimaa tuntuu riittävän. Viikonloppuna olin myös jumpassa pitkästä aikaa, viimeksi olen tainnut olla ryhmäliikuntatunnilla kesällä... Ensin body pump ja siihen perään zumbaa, Porihallilla. Ja pumpista oli vielä 81:nnen ohjelman lanseeraus joten suuri sali oli ääriään myöten täynnä. Aika mageeta. Ja kolme jumppamaikkaa korokkeella kasarivetimissä vetivät tunnin. En ole pumpissa ollut ties koska ja laitoinkin maltilla painoja. Mutta lopputulos oli, että tein suuremmilla painoilla kuin ikinä eläissäni ja ei tuntunut edes kunnolla missään. Tästä saan kiittää ehkä armasta lajiani kahvakuulaa ja sitten salilla niitä pitkiä sarjoja isoilla painoilla... Kahvakuulailua ovat ylistäneet myös Haltonin tuntilaisetkin, jotka ovat saaneet siitä tosi paljon apua muihin lajeihin kun voimaa ja kestävyyttä on tullut lisää. 


Nyt lähden nami nami happy hour tunnille joraamaan! Kiitos Sarille kun muistuttelit ja houkuttelit sinne taas :) 


Ihanaa alkavaa energistä viikkoa teille!

3 kommenttia:

 1. Hejsan,

  voitko PLEASE jakaa miten toteutuu "..käytännön harjoituksen siitä kuinka jostain ruokahimosta voi päästä eroon "...

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kiitos jo etukäteen!

  ~s~

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa Hanna !!!
  Itellä kanssa aika skarppausta noiden karkkihimojen kanssa, asenteestahan se on kiinni ja nyt tuntuu hyvältä :) Yleensäkin eri ruokavalioihin on mukava tutustua, monelle paleosta tulee pysyvä elämäntapa, itse tykkään mixailla eri 'tyylejä', että ei käy puuduttamaan, tai en sinänsä halua ruoassa hurahtaa Vaan tiettyyn yhteen alalajiin :)

  VastaaPoista
 3. No tavallaan kun johonkin tosissani ryhdyn niin vedän sen aina kunnialla loppuun :) Varmasti en näin tiukalle paleo -ruokavaliolle jää, pakko on joskus niitä smoothejakin saada maistaa. Mutta hyvät eväät tästä tavasta varmasti saa eteenpäin ja luulen että paljon jää poiskin... Ja paljon tässä koko ajan oppii :)

  VastaaPoista