Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.6.2012

Eroon ruoan himosta

Huomenta ja tervetuloa uusille lukijoille! Kahvakuula on taas heilunut mukavasti tällä viikolla! Maanantaina kävin opettamassa kahvakuulailua uusille treenattaville heidän takapihallaan ja eilen taas kuulailtiin Pikkukoskella broidin kanssa! Nyt mä suunnistan kohti Pasilaa ja siellä kuulaillaan taas Haltonin porukan kanssa! Huomenna ollaan niin ikään ulkona yhden treenattavani kanssa! 


Mutta sitten itse asiaan! Loppuvuodesta kirjoittelin aiheesta "Tunnesyöminen" ja viikon kuluttua pääsen NLP-Opiston "Eroon ruoan himosta" -kurssille! Sinne on kuulemma muutamia paikkoja vielä jäljellä jos teitä muitakin kiinnostaa! Mielenkiintoista nähdä kuinka tähän niin yleiseen aiheeseen koulutuksessa pureudutaan! Moni meistä tästä aiheesta oikeasti puhuu? Odotan innolla ensi viikkoa! Mutta sitä ennen on taas vaikka mitä muutakin kivaa tiedossa!
Loistavaa päivää teille ja mä lähden nyt Pasilaan! Upea on taas ilmakin!

Niin ja muistakaa positiivisuus! Mulla oli tosi huono päivä eilen (koska aloitin sen negatiivisesti) mutta onneksi sain tilanteen käännettyä ja päivästä tuli lopulta aivan loistava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti