Sports Lady®

Sports Lady®

21.6.2012

Voimakasvista avaimet pitkään elämään?Eilen mulle saapui Solgarilta paketti, jossa oli myös tilaamani Ruusujuuri -valmiste. Sen lisäksi paketissa oli Hainrustouutetta, sinkkiä, B12-vitamiinia ja Kissankynsiuutetta (ihan lemppari nykyään!). Jälkimmäisestä postailinkin teille jokin aika sitten ja nyt haluan esitellä teille uusimman ihanuuden (mikä mulla on nyt ekaa kertaa): Ruusujuuriuute -kapselit! Se on viime aikoina jäänyt muiden luontaistuotteiden jalkoihin, vaikka se on erittäin hyvä energianlisääjä stressaavina kausina. Usein ruusunjuurta käytetään kausiluonteisesti. 


Ruusujuuren vaikutukset

  • lisää fyysistä ja henkistä suorituskykyä
  • auttaa elimistöä palautumaan normaalitilaan stressin aikana
  • parantaa keskittymiskykyä
  • poistaa jännitystä ja auttaa päänsärkyyn
  • vähentää sokerinhimoa tasapainottamalla verensokeria
  • auttaa nukahtamiseen ja alakuloisuuteen
  • parantaa sekä naisten että miesten seksuaalista halua sekä kykyä
Maaginen voimakasvi

Venäjällä ruusujuuri on on ollut perinteinen kansanparannusyrtti ja sitä on aikoinaan pidetty maagisena voimakasvina, joka antoi avaimet pitkään elämään. Ruusujuuri on ainoa Euroopassa kasvava rohdoskasvi, jolla on vastustuskykyä lisäävä vaikutus. Aiemmin olen postaillut Kissankynsi-valmisteesta, jolla niin ikään on vastustuskykyä parantava vaikutus. Ruusujuuri-valmistetta voi käyttää kausittain ja pitkäaikaisesti käytettynä se tasapainottaa vastustuskykyä ja lisää muistia. Monet fitness urheilijat saavat tästä lisäpotkua treenaamiseen. 
Uute vai tabletti?

Ruusujuurta voidaan käyttää uutteena ja tabletteina. Varmista että tabletti on valmistettu puristetusta uutteesta eikä jauhetusta juuresta jos valitset sen. Ruusunjuuriuute on jopa neljä kertaa vahvempaa kuin kuivattu juuri. 

Mulla on ruusunjuuriuute -tabletteja (Solgar), joita otetaan 1-2 aterian yhteydessä. Vaikutus alkaa noin puolen tunnin kuluttua nauttimisesta ja kestää neljästä kuuteen tuntia. Eli uute on hyvä ottaa työpäivän alkaessa vaikka aamiaisella. Virkistävän vaikutuksen takia ei kannata ottaa yötä vasten tätä. Kehon toimintoja tasapainottavat ja stressireaktioita hillitsevät vaikutukset tulevat vähitellen esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti