Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.6.2012

Kiitos rakkaat! Sports Lady kahvakuulatreeni DVD Behind the Scenes

Vartiovene55 ja korkea kuvauspaikka
Nyt tulee juttua behind the scenes kuinka kuvattiin Sports Lady Kahvakuulatreeni DVD


DVD on lanseerattu virallisesti nyt ja sitä on saatavilla mun uudistuneiden sivujeni verkkokaupasta sekä Lady Line Vallilan tiskiltä ja vielä muutamasta muustakin paikasta (selviää lähitulevaisuudessa!)


DVDn kanssa halusin tehdä jotain erilaista ja sellaista mikä olisi mahdollisimman monen ulottuvilla! Levyn voi hankkia niin aloitteleva kuulailija kuin jo edistyneempikin (molemmista on testattua todistusaineistoa)! Olen tehnyt treenejä myös ohjattavieni kanssa ja näillä saa taatusti hien pintaan!


Koti on kätevä paikka kahvakuulailla ja mä teen katsojan kanssa DVD'llä koko treeninJa opastan miten liikkeet tehdään. Ja treenaajan/katsojan ei tarvitse huolehtia ajan ottamisesta sillä teen myös sen puolestasi! Siitä saa hyvät eväät omaan kuulailuun ja sitten voikin lähteä sinne ulos tai minne ikinä huvittaakaan kuulailemaanKuulailu ei vaadi paljon tilaa ja sitä voi tehdä missä vain niin kuin DVD todistaaVaikka sotalaivan kannella tai Espalla hameessa ja korkkareissa! Ensimmäinen kuvauspäivä purkitettiin Harrin kanssa otoksia Vartiovene55 -laivalla ja SuomenlinnassaKaksi treeniä joista muutamat otokset otettiin useampaan kertaanSitten tietty roudattiin kamoja ja kuulia laivalta Kauppatorille ja Suomenlinnan lautalta taas saaren perukoille 

Taso 1 -harjoitus on kuvattu VartioveneelläMun päivä alkoi SOFINAH Shopin Thian käsittelystä ja sain upean meikin! Ja se pysyi loistavasti koko päivän vaikka aurinko porotti ja tuuli tuiversi! Kiitos kiitos ihana Thia! 4 kierrosta kuvattiin eri paikoissa laivaaHarrin kanssa oli ihan parasta työskennellä! Ammattitaitoinen ja osaava ja kiva tyyppi joka ei turhia stressaileToisen levyn kuvasimme Suomenlinnassa muutamassa eri paikassa. Aivan mielettömän upea päiväkin saatiin ja oli ihan huippua! Ennen lautan lähtöä mantereelle palkitsimme itsemme isoilla jätskitöttöröillä ja se oli mun kesän eka jäätelökiskan jäätelö! Voitte kuvitella miten hyvälle kylmä jätski maistui koko päivän kuulan heilutuksen jälkeen! 


Thia meikkasi mut kahvakuula DVD kuvauspäivänä


Hartza säätää laitteiden kanssa 

Täällä korkeella mä seison yhdessä treenikohdassa 

Suomenlinnassa kuvauspaikan valmistelua


Toinen kuvauspäivä heiluttiin muutama tunti kuulan kanssa "korkkari/hame -teemalla" ympäri Helsinkiä ja herätin ihmetystä paikassa kuin paikassa! Annikan meikin kautta kaupungille siis! Havis Amanda & Espan puisto & Senaatin tori & Kauppatorin Toripoikien kahvilan edusta & Helsinki -laivan edusta ja lopuksi Hietsu! Kaikkea voi tehdä ja pääasia että tekee sen pokalla ja asenteella! Sitäpaitsi mä olen aloittanut "kuulailu-urani" mekossa! Pointti tässä mekko-korkkari-kuulailussa on se että voit ottaa kuulan käteen vaikka kesken työpäivän! Ja että kuulailu onnistuu missä vain! Ja että kuulailu on kivaa! 


SOFINAH Shop'n ihana Annika meikkasi mut korkkarikuulailukuvauksiin! Kiitos kiitos kiitos!Mekko on ostettu SOFINAH Shop'sta (Norrback) ja kengät D&G
Projektina DVD on ollut aivan huippu! Ideasta saan kiittää asiakkaitani ja teitä blogin lukijoitaKuitenkin sen toteuttamiseen minua rohkaistiin omasta ystäväpiiristäOlen niin kiitollinen kaikesta tästä tuesta mitä olen saanutKiitos Akille että sanoit ääneen sen mitä olin vain ajatellut teorian tasolla eli DVD'n toteuttamisen. Ilman sinua tätä ei olisi tullut tehtyäKiitos Katrille ja Heidille tsemppaamisesta ja kannustamisesta koko prosessin ajan. Silloin kun oma usko meinasi loppua niin kaverit kannusti! Kiitos Harrille loistavista kuvauspäivistä ja hyvistä ideoistaJa kiitos SOFINAH Shopin ihanat Annika ja Thia jotka loihditte minusta kauniin aina kuvauksiinKiitos myös Vartiovene55 alukselle upeasta kuvauspaikasta. Kiitos ex-kollegoille Pörssin tytöille ideoinnista ja kannustuksesta projektin kanssa! Kiitos myös Lauralle avusta! Ja suuren kiitoksen ansaitsee mun huippuihana ex-kollegani Vesa joka loihti Sports Ladyn sivut ja verkkokaupan kuntoon ennätysnopeasti! Kiitos mun ihanalle veljelle ja äidille jotka olette olleet niin ihania ja kannustaviaJa ennen kaikkea kiitos mun ihanalle pienelle lapselleni! Kysyin häneltä ensimmäistä kertaa DVD'n nähdessäni että kehtaako tätä oikeasti laittaa myyntiin? "Todellakin!" hän vastasiLapsen suusta kuulee totuuden ja siinä missä hän makutuomaroi mulle kauniit mekot niin luotan hänen sanaansa myös tässä. Verkkokaupasta on levyjä jo kivasti tilailtukin!


Sports Lady nöyrästi kiittää ja kumartaa! I'm so lucky kun mulla on teidät kaikki ihanat! 


Xoxo
Sports Lady


PS Poks! Kohta alkaa levynjulkkaribileet mun rakkaiden ystävien kanssa!  

2 kommenttia:

  1. Pistinpä minäkin tilauksen menemään ja innolla odotan tulevia olohuonetreenejäni :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Kiitos :) Levy lähtee sulle huomenna postissa!

    VastaaPoista