Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.6.2012

Treenipäiväkirja ja hirrrveesti actionia taasViime viikko tuli paiskittua aika lailla duunia mutta osahan siitä oli toki liikkumistakin! Mun "treenit" siis näytti tältä viime viikon osalta! Saa nähdä miten tällä viikolla sportataan! Työt ja lapsi ja kaikkea! Mutta kohta on juhannus ja oikeasti en tee silloin töitä (tai pyhästi lupaan yrittää olla tekemättä!) Tänään aamulla ois ollut ihan kiva lenkkikeli mutta ajattelin kuitenkin ennemmin levätä! Iltapainotteisesti kävin sitten juoksemassa!


Katri oli meillä eilen illalla kylässä ja pidettiin kahdestaan Sports Lady Kahvakuulatreeni DVD'n "ensi-ilta"! Katria saan pitkälti kiittää mun alanvaihdosta ja siihen rohkaisemisesta ja matkan varrella kaikesta kannustamisesta! Ja olipa hieno katsoa DVD yhdessä parhaan ystävän kanssa! Viime viikolla oli hirveän paljon kaikkea ihanaa actionia ja duunia ja sama jatkuu tällä viikolla! Kävin tänään aamulla Rohdos-Alan yhdessä lanseeraustilaisuudessa ja sain pari ihanaa putelia testiin! Spiruliina -tuotteista olen tykäänyt ihan älyttömästi ja sanoinko että parin viikon käytön jälkeen multa kysyttiin paperitkin? Jes! Kyllä ne tekee ihmeitä! Tilaisuudessa oli mukana myös muita mielenkiintoisia ja ihania yhteistyökumppaneita mutta tästä postaan erikseen sitten!


Huomenna ois NLP Eroon Ruoan Himosta -koulutus ja torstaina mä saan piiiitkän tukan! Jippii!! Birgittaa laittaa mulle vähän lisätukkaa! Kynsiä kun ei voi kuulailun vuoksi pitää niin hiukset varmasti pysyy päässä vaikka kova meno aina onkin? Ja sitten ensi viikolla pääsen nauttimaan Ella Bachén Spiruliina tuotteisiin liittyvästä ihanasta hoidosta! Ja kaikenlaista kuulanheilutusta ja baarihommelia ja lapsen kanssa puuhastelua mahtuu taas tähänkin viikkoon! 


Maanantai
60min sauvakävelylenkki aamulla
Kahvakuulaa illalla

Tiistai
60min kävelylenkki aamulla
Kahvakuulaa illalla

Keskiviikko
Kahvakuulaa aamulla

Torstai
Fillarointi töihin ja takaisin
Kahvakuulaa illalla

Perjantai
LEPO

Lauantai
Kävely/hölköttely/juoksu 60 min 
CUBA! hiihtokisat

Sunnuntai
LEPO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti