Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.6.2012

SM HopeaKotona ollaan mahtavan reissun jälkeen! Olipa ihana viikonloppu! Eilinen kisapäivä huipentui Hopea-juhliin kun saimme Production -sarjassa SM-HopeanKiitos siitä kuuluu koko upealle joukkueelle ja Marcolle! 


Eilinen päivä alkoi aikaisella herätyksellä ja tanssipaikkojen katsomisella Tampere Arenalla! Sitten treeniä ja kammattavaksi ja meikin tekoon meni multa myös aikaa!

Production -sarja alkoi 17.40 ja esiintymistamineissa piti olla tuntia aikaisemmin (jos jostain syystä oltaisiin oltu edellä aikataulusta)Back stagella lämpättiiin ja odoteltiin kisavuoroaNää meidän kaavut on muuten aivan tosi kuumat! Ainoastaan silmät näkyivät meistä kun kävelimme kaavuissa lavalle.
Sarja alkoi aikataulussa ja oltiin ensimmäisenä kisavuorossa. PT-kollegani Taina oli kannustamassa katsomossa ja häneltä sain heti muutaman kuvan meidän eilisestä esityksestämme! Ne ovat tässä alla! Kiitos TainalleSitten meidän vedon jälkeen takaisin backstagelle odottamaan palkintojenjakoaOli niin huippua tanssia ja fiilis oli ihan loistava! Avointa pistenäyttöä ei nyt ollutmutta kaikki Production -joukkueet kutsuttiin kuitenkin lavalle kuuntelemaan tuloksetEnsimmäiseksi kerrotiinettä yksi joukkue on jouduttu diskaamaan kisastasillä he olivat rikkoneet sääntöjä kun jonkun pakaraa oli näkynyt liikaaHetken jo kauhistuin että se olemme me (että jonkun housut olisivat olleet liian läpikuultavat)Kun selvisi että se ei ollut meidän joukkueniin kyllä tuli helpotuksen kyyneleet silmiinTätä kisaa varten oli harjoiteltu koko vuosi ja aivan kauheaa on joutua diskatuksi! Sitten lueteltiin kaikki sijat lopusta alkaenKun neljäs oli sanottu saattoi huokaista! Kyllä mä hetken toivoin että se kulta olisi tullutmutta kyllä upea Tampereen joukkue oli kultansa ansainnut ja me Young at Heart otimme hopeaa tänä vuonna!


Hotellille mentiin vaihtamaan vaatteet ja taidettiin skumppakin poksauttaa! Meille oli varattu yhteinen dinneri missä ei maljoja ja puheita puuttunut! Ihana porukka ja kiva ilta!


Kämppikset Katja Päivi mä ja Sari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti