Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.6.2012

Rennompi selkä- ja istumalihaksisto autoillessa


Tempurin patjat ja muut paransivat unenlaatuani 100% ja nyt minulla on ilo testata Tempurin uutta Car Comforter -tuotetta! Kävin tällä viikolla treffaamassa Image Wearilla Tempurin PasiaLähtiessäni asennettiin mun autoon vielä tämä Tempurin Car ComforterNyt kelpaa autoilla! 


Car Comforter lupaa tukea selkää oikeista kohdistakoska se säätyy automaattisesti kehon lämmön vaikutuksesta jokaiselle yksilöllisestiTässä on vielä erillinen selkätukijota pystytään säätämään ja sen voi halutessa ottaa kokonaan poiskinKoska tämä tarjoaa niin hyvän tuen selälleniin selkä ei väsy ja samalla ennaltaehkäistään lihaskireyksien syntymistäVerenkierto on parempaa alaselän alueellakoska tuki säilyttää selän luonnollisen asennon ja materiaali on painetta vähentävää.


Tien epätasaisuuksien tärinän aiheuttamat "iskut" minimoituvatkun istuinsuoja vähentää niihin kohdistuvaa rasitustaJa näin sitten selkä- ja istumalihaksisto pääsevät tehokkaammin rentoutumaan matkan aikanaJa levänneet lihakset ovat aina toimintakykyisemmät.


Tämän viikon olen autoillut tämän ihanuuden kanssa ja olen tykännyt! Car Comforterin saa kiinnitettyä hyvin istuimeen joten se ei "heilu" edestakaisin siinä ja pysyy paikoillaan hyvinPenkkiä sain säätää vähän alemmaksi kun korkeutta tällä tuli vähäsen lisää istuimeen (mutta ei paljoa)Tätä saa Image Wear'lta sekä Tempurin liikkeistäImage Wear'lla on tätä tuotetta hyvin hyllyssä (koska esim tätä paljon käyttävät ammattiautoilijat asioivat usein heillä) ja heillä on 23 toimipistettäTempur -liikkeiden hyllyistä tätä löytyy rajoitetummin.


Oon ihan huippuinnoissani tästä! Meillä on tykätty patjoista ja tyynystä (edelleen jaan sen lapsen kanssa) ja peitosta ihan superisti joten en malta odottaa miten hyvä nyt on ajella! Poriin tulee reissattua jonkin verranenkä ollenkaan pane pahakseni jos matkustamisesta tulee vielä miellyttävää! Juhannuksena on taas seuraava reissu sinne suuntaan! Ja sitten pääsenkin testaamaan miltä tuntuu lähteä lenkittämään juoksukoululaista suoraan 250 km ajon jälkeen! Kesällä olisi tarkoitus myös autoilla Viron suunnassa ja varmasti otan oman Tempurin mukaan kaverin autoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti