Sports Lady®

Sports Lady®

20.9.2012

Ready to go



Tavarat pakattu huomista lentoa varten! Kerrankin mulla on tyhjää matkalaukussa!

Nyt mun on kyllä myönnettävä että Dukan dieetti jäi kokeiluksiHienot 11 päivää sitä jaksoin pitää ja siinä seKyllä toi protskujen syöminen alkoi tökkiä ja kroppa tuntui menevän tukkoon enemmän ja enemmän mitä pidemmälle dieetti eteniNot goodPlus aloin pelätä että en ikinä saa enää raejuustoa tai rahkaa tai kaloja alas kun mätän pelkästään niitä suuhuniMiten teillä muilla on sujunut?


Jotenka - Pääsin testaamaan mun uutta protskujauhetta Solgarilta (jeeee!!!)Mustaherukkaa ja tätä vaniljaherkkua ja hyvää oli! Smoothiesta tuli ihan superkuohkeaa! Ja mulperi -marjojakin söin tänään pitkästä aikaaMun kroppa jotenkin huusi marjoja ja hedelmiä! Välipalaksi luomubanaani! Ai nami!


Pitkä päivä taas oli kun menin töiden jälkeen Snellun koululle vetämään pari kahvakuulatuntia! Mut nyt on kaikki valmista kun sain pakattuakin ja Maria nappaa mut aamulla kyytiin ja sit mennään! 

6 kommenttia:

  1. Joo ei itsellenikään enään maistunut nuo protskut....huokeat 9pvää jaksoin mutta siihen se jäikin :D

    VastaaPoista
  2. Hei! Ihanan näköistä smoothieta. Nyt kysyisinkin sinulta, kun tilailin innostuksissani Acaita,Macaa ja vehnänorasjauhetta sekä kookosöljyä, niin en osaakaan käyttää niitä:) eli voinko käyttää niitä kaikkia joka päivä,saanko liikaa vitamiineja tms.? Ja onko ne kaikki tarpeellisia esim. laihduttajan ja liikkujan ruokavaliossa. iso kiitos,jos kerkeet valaista vähän:)

    VastaaPoista
  3. Joo kyllä se alkaa äkkiä tökkiä! Tulipa taas todettua että kohtuus kaikessa on vaan oikeesti paras juttu!

    VastaaPoista
  4. Moi!

    Täältä saat hyvin tietoa tuotteista http://cocovishop.com/fi-wp/products-page/

    Aloita pienillä määrillä käyttö ja hyviä tuotteita oot tilannut!

    Voit laittaa kaikkia smoothieisiin (testaile mikä omassa suussa maistuu hyvälle) ja kookosöljy käy myös paistamiseen ja ihonhoitoon!

    Vehnänorasjauhetta voit sekoittaa myös veteen tai vihannesmehuun ja nauttia aamuisin!

    VastaaPoista
  5. Moi! Mistä tota Solgarin protskua saa ostettua? Yritin etsiä netistä mutta ei löytynyt.. Kun "tavallisista" marketti ja jenkkiheraprotskusta (laadukkaammistakin) mulla tulee pieniä finnejä poskiin ja selkään niin ajattelin jos toi olis parempi vaihtoehto, tai ainakin oon ymmärtäny et solgarin tuotteisssa ei oo turhia lisäaineita/makeuttajia mitkä vois aiheuttaa niitä finnejä..?:) (Jos se ees johtuu makeuttajista tms. mutta en oo vielä keksinyt muutakaan mistä voisi johtua...). Onko sulla kokemusta tai vinkkiä? Kiitos!!!

    VastaaPoista
  6. Kannattaa kysyä luontaistuotekaupoista jotka myy Solgarin tuotteita! Ruohonjuuressa on Solgarin tuotteita mutta protskuja ei oo. Yritin myös googlettaa muttei osunut silmään nopeesti. Toivottavasti löydät. Ne on kyllä aivan huippulaatua!

    VastaaPoista