Sports Lady®

Sports Lady®

25.6.2014

Seitsemän viikon tuloksia ja palkintoa

Mitat oli pysyneet viime viikkoisesta aika samana. Paino on pudonnut 0,6 kiloa. Vyötäröltä oli lähtenyt vähäsen ja samoin molempien polvien kohdalta.. Kohdennettua rasvanpolttoa, heh.. Tai sitten mittaajassa vikaa. Eilen ennen aamulenkkiä heiluin mittanauhan kanssa nimittäin puoli kuudelta aamulla. Bikinikuvat ei juuri näyttäneet eroa viime viikkoiseen. Mutta ennen dieetin aloitusta otetut valokuvat puhuvat jo puolestaan, kun niitä vertaa tämänhetkisiin. Suosittelen ottamaan itsestä aina painonpudotuksen aloitusvaiheessa kuvat bikineissä edestäsivulta ja takaaJa sitten projektin edetessä niitä voi näpsiä aina silloin tällöin ja lopussa tottakai on mahtavaa verrata sitä ensimmäistä ja viimeistä kuvaa! Ja oma silmäkin sokeutuu kropalleja itsestä voi tuntua että mitään ei tapahdu vaikka koko ajan tapahtuu. Kiloja mulla on muuten seitsemässä viikossa lähtenyt yhteensä 5,8.

Eilen illalla käytiin lelukaupassa vaihtamassa fudiskortteja. Ei liity nyt aiheeseen mitenkään, mutta Tammiston Toys'r Us'ssa saa vaihdella lasten fudiskortteja ilmaiseksi.. Samalla käytiin XXL Sportissa ja palkitsin itseni uusilla treenivaatteilla. Tai työvaatteilla :) Nike on kyllä mun lempimerkki. Piti ostaa uusia treenihousuja kun vanhat roikkuu, mutta sit mä löysin nämä. Ja sitä kesäähän on luvattu vielä tulevaksi eli ehkä shortseilla on vielä käyttöä? Shortsit, toppi ja takki lähti kaikki mukaan.



Viime päivät ovat olleet kyllä dieetin kanssa niin erilaisia. Maanantaina mulla oli aivan järkyttävä nälkä koko ajan ja treeni ei kulkenut lainkaan. Oli pakko vetää puolen tunnin päikkärit jo 12 aikaan ja söin tarkoituksella yhden välipalan enemmän. Eilen sitten nälkätilanne ollut taas normaali, eli ei oikeastaan nälkää. Treenikin kulki hyvin. Joo nälkää ei tosiaan juuri ole, mutta suututtaa jotenkin normaalia helpommin tai ehkä sana ärsyttää on kuvaavampi :) Sillekään en voi oikeastaan kuin nauraa. Enkä mä kenellekään karju sen enempääautossa saatan ehkä vähän päästää höyryjä pihalleOon yrittänyt nukkua mahdollisimman paljon myös päikkäreitä. Mulla on onneksi aivan mahtavat unenlahjat ja puoli tuntia riittää. Nukahdan samantien sikeään uneen ja herään puolen tunnin kuluttua ihan uudestisyntyneenä. Päikkärit auttaa siihen kun alkaa tulla "väsymyksestä johtuva nälkä" (ja se auttaa todella paljon). Ja muutenkin meen nukkumaan lapsen kanssa yhtäaikaa joka ilta! Onneksi juhannuksena tuli levättyä kunnolla ja laivan hytissä oli loistava nukkua, kun sen sai aivan pimeäksi. Muistakaa levätä ja nukkua tarpeeksi kun pudotatte painoa!


Hyvillä fiiliksillä kuitenkin mennään ja tänään jo aamulenkki takana ja kohta salille. Sitten mä vien lapsen ja hänen kaverinsa Hoploppiin! Eilen oli toinen kaveri meillä kylässä ja oli kiva puuhastella poikien kanssaOikeasti mun mielestä on niin ihanaa nyt kun ollaan nyt vähän lomailtu lapsen kanssaettä voidaan viettää näin paljon aikaa yhdessäJa ihan totta mua ei haittaa nää kylmät ilmatkaanHyvä tässä on lenkkeillä ja dieettailla ja lasten kanssa keksii kyllä tekemistä muutakin kuin maauimalassa polskimistaMukavaa lomailua ollut tähän asti ja on ihana olla myös kotonaMuutamia ohjauksia oon tehnytmutta kyllä kesällä hiljeneeVähitellen voi kotonakin laittaa kaappeja ja paikkojakin kuntoon. Arkisin kun ei normaalisti tulee kotona oltua niin on tää niin ihanaa. Ja kyllä se kesäkin sieltä sitten tulee! On sitten koti kunnossa ja kroppakin! 

10 kommenttia:

  1. NIKE on munkin ihan lemppari :))

    VastaaPoista
  2. En oo pitkään aikaan ostanut muun merkkistä kamaa :) Sitäpaitsi ne on kestäviä. Tänään aamulla oli 7 vuotta vanhat Niken trikoot jalassa, joilla oon juossut myös pari Extreme Runia!

    VastaaPoista
  3. Saisipa itsekin pudotettua painoa viisi kiloa ja kiinteytyminen olisi myös tervetullutta. Aina innokkaana aloitan, mutta jo muutaman päivä kuluttua palaan entiseen syömismalliin. Voisitko kirjoittaa postausta, miten terveellisen syömisen mallia saa pidettyä yllä pidempään?

    VastaaPoista
  4. Moi Johanna! Silloin painonpudotus on helppoa kun tietää mitä tekee eikä liikaa tuijota vaakaa. Tarkoitan että luottaa siihen että homma toimii, vaikka välillä vaaka näyttäisikin enemmän. Hyvä idis, voisin kirjoitella enemmän tästä aiheesta.

    VastaaPoista
  5. Psst. Tsekkaa spartoo.fi...Nikea tosi kivas alessa ;)

    VastaaPoista
  6. Hienosti on dieettisi sujunut 😊 luen aina innolla blogiasi, ihanan inspiroivaa 😊

    VastaaPoista
  7. Kiitti vinkistä S :) Vielä onnistuin pysymään sieltä pois. Aavistuksen tekis mieli käydä kurkkaamassa. Pelkään vaan että sieltä löytyy jotain liian kivaa ;)

    VastaaPoista
  8. @anonyymi. Kiva kun luet ja kiitos kommentista. Ja kiitos teille kaikille niistä. Ihana kun tulee vastakaikua näille mun kirjoituksille kommenttien muodossa :)

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea hyvästä tsempistä ja pudotuksesta! Näytät todella hyvälle�� ihanaa kesää teille! Terkuin Piia K.

    VastaaPoista
  10. Moi Piia! Voi kiitos paljon :) Tulee niin hyvä mieli teidän ihanista kommenteista. Ihanaa kesää myös sulle <3

    VastaaPoista