Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.7.2014

Back to basics - infoa syksyn jutuistaihana olla taas omien ruokien parissa
Ihana taas olla kotona ja nyt se arkikin vihdoin alkaa. Loma on tullut tarpeeseen. En edes keväällä kaikessa vauhdissa tajunnut miten rankka alkuvuosi on ollut. Ja nyt puhkun intoa aloittaa taas työt. Kesän aikana olen opetellut paljon erilaisia treenijuttuja. Kokeillut erilaisia tapoja treenata ja keskittynyt omassa treenissä oman kehon painolla tehtävään treeniin. Liikkeitä on hyvä koko ajan vaikeuttaa ja esimerkiksi eilen tein treeniä kotona supersarjoissa. Punnerruksia tein jalat sohvalla ja sieltä rinta maahan. Päivän treenissä oli rintaa, olkapäätä ja ojentajaa. Punnerruksia oli niin kapeassa kuin tavallisessakin asennossa ja myös sotilaspunnerrukset tein myös jalat sohvalla. Eli omat treenit kulkee perusmeiningillä aamulenkkeineen ja kotitreeneineen. Laitan niitä taas blogiin kun ehdin väsätä postauksia! 

Kuntoremontti -ryhmät alkavat syyskuussa ja Starttiin on enää yksi paikka vapaana. Jatkoon mahtuu muutama. Täältä voit katsoa lisää.

Huomenna alkavat taas kuulatunnit pikku tauon jälkeen. Torstaina Kaivarissa 18-19 ja sunnuntaina Kumpulassa 18.30-19.30. Tiistaina kuulaillaan Herttoniemessä 18.30-19.30. Ensi viikon tiistaina 5.8 alkaa taas Aleksanterin Teatterilla mun kuulatunnit.

Ravintovalmennuksia ja ruokavalioita saa myös. Ja nehän onnistuu vaikka asuisit eri kaupungissa. Valmennus tapahtuu meilitse ja puhelimitse. Jos kesän aikana on kertynyt muutama kilo, pääset niistä helposti ja nopeasti eroon sinulle suunnitellun ruokavalion avulla.

Parille treenattavalle on myös vielä tilaa. Suurta osaa asiakkaista käyn treenauttamassa kotona. Personal Trainingista kotona kirjoittelin aiemmin täällä, lue lisää tästä loistavasta mahdollisuudesta. Mua haastateltiin juuri yhteen lehteen mammakilojen tiputtamisestaKerron myös jutussaettä mulla on asiakkaita jotka ovat pudottaneet jopa 25 kiloa ja yhtään kertaa salille ei ole tarvinnut mennäJa näyttävät upealta!

Eli nyt jos kesä on mennyt herkutellessa ja nauttiessa näistä upeista kesäpäivistäniin on hyvä hetki laittaa itsensä kuntoon! Siinä ei kauan mene kun saat sinulle suunnitellut ohjelmat ja ohjeet! Rohkeasti vain meiliä tulemaan hanna@sportslady.fi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti