Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.7.2014

Syksyn Sports Lady Kuntoremontti ajankohdat julkistettu

Hei ihanat!

Syksyä varten on nyt lyöty lukkoon päivämäärät uusille Sports Lady® Kuntoremontti ryhmille. Syyskaudella on jälleen alkeita sekä jatkoa. Näillä samoilla ohjelmilla ja ohjeilla olen itsekin laittanut itseäni kuntoon ja hyvin tuloksin. Itsellä kiloja kahdeksassa viikossa on lähtenyt kuusiJa jos lähtöpainoa on enemmän niin kilojakin tottakai karisee nopeammin!


Kymmenen viikon aikana teillä on mahdollisuus laittaa itsenne kuntoon minun valmennuksessani ja muun ryhmän tuella. Saat personal training palvelut murto-osan hintaan kun treenaat pienryhmässä.

Mikä Kuntoremontti?

Sports Lady® Kuntoremontti on kustannustehokas tapa kohottaa kuntoa ja pudottaa painoa. Saat Personal training -palvelut edullisesti vain murto-osan hintaan ja nautit treenaamisesta valmentajan ja ryhmän tuella. Voit valita tasosi mukaan joko startti- tai jatkoryhmän!

Sports Lady® kuntoremontti on naisille suunnattu pienryhmä. Tämä kuntoremontti on tarkoitettu sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi, kiinteyttää kehoasi, pudottaa painoasi, treenata painoilla ja saada energiaa elämään.

Kurssilla perehdytään kuntosaliharjoitteluun, saadaan kahvakuulailun perusteet, opetellaan terveellisen ja treeniä tukevan ruokavalion perusteet ja muokataan kroppaa. Hintaan sisältyy ohjattujen pienryhmä -treenien (treenit joka toinen viikko 5 kertaa) ja salimaksujen lisäksi kuntosaliohjelma, kahvakuulaohjelma sekä painonpudotusta tukeva ruokavalio!

Hinta: 178 eur

Paikka: Motivus Ruoholahti

Kaunis, avara ja valoisa naisten oma hyvinvointikeskus hyvien kulkuyhteyksien päässä. Motivus Ruoholahti sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa neljännessä kerroksessa. Paikalle pääset niin metrolla, bussilla kuin raitiovaunullakin ja kauppakeskuksen parkkihalliin voit helposti pysäköidä oman auton.


STARTTIRYHMÄ

Kurssilla tutustutaan kahvakuulailuun, kuntosaliharjoitteluun sekä käydään läpi treeniä ja painonpudotusta tukevan ravitsemuksen perusteita. Kurssilla opit itsenäisen harjoittelun perusteet ja saat hyvää treeniä sekä kaikki ohjelmat itsellesi omia treenejä ja ruokavaliota varten tulevaisuudessa.

Startti-ryhmät on tarkoitettu aloittelijoille tai hieman jo harjoitteluun perehtyneille.


2014 Starttiryhmä 

Tiistai 9.9. klo 18.00-19.15
Tiistai 23.9. klo 18.00-19.15
Tiistai 7.10. klo 18.00-19.15
Tiistai 21.10. klo 18.00-19.15
Tiistai 4.11. klo 18.00-19.15

JATKORYHMÄ
Jatkoryhmä on tarkoitettu edistyneemmille harjoittelijoille (takana jo aiempaa kuntosaliharjoittelua ja kahvakuulaa).
Kurssilla treenataan kovempaa ja kuntosaliohjelma on monipuolisempi kuin startti-ryhmässä. Muuten kurssi sisältää samat elementit kuin starttiryhmäkin!

2014 Jatkoryhmä 
Tiistai 9.9. klo 19.30-20.45

Tiistai 23.9. klo 19.30-20.45
Tiistai 7.10. klo 19.30-20.45
Tiistai 21.10. klo 19.30-20.45
Tiistai 4.11. klo 19.30-20.45Ryhmään otetaan max 8 henkeä/ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voit heti! Saat hinnasta 20% alennuksen jos sinulla on Motivuksen kuntosaleihin oikeuttava kortti. 

Voit myös kasata oman 4-8 hengen ryhmän ja toteutetaan teille oma Kuntoremontti valitsemannane ajankohtana!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Onko startissa vielä tilaa?
    Henna

    VastaaPoista
  2. Moi Henna! Kaksi paikkaa on vielä. Voit ilmoittautua hanna@sportslady.fi.

    VastaaPoista