Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.7.2014

Booty call kotitreeniTän viikon toinen treeni kohdistui jalka- ja takapuoliosastoon. Sama juttu kuin edellisessä treenissä, kolmen minuutin intervalleissa voit tehdä tämänkin. Muista ensin kuitenkin lämmitellä!


Bulgarialainen kyykky

Laita toinen jalka sohvalle/tuolille tai muulle korokkeelle. Aloita ajanotto ensimmäisestä toistosta ja tee 6-12 toistoa, tai enemmän jos menee. Pysähdy ala-asennossa kahdeksi sekunniksi kun teet kyykyn. Tee sama toisella jalalla!Pidä taukoa kunnes ajastin on kolmen minuutin kohdalla.  Aloita toinen sarja. Ja sitten sama juttu, kuuden minuutin kohdalla aloita kolmas sarja. Katso, että polvi ja jalkaterä ovat samaan suuntaan ja että polvi ei ylitä jalkaterän linjaa.Sivukyykky

Samat ohjeet pätee tähän liikkeeseen. Eli ensi tee toisella jalalla oikealle ja sitten toisella vasemmalle! Mene mahdollisimman alas ja alhaalla pidä noin 3-6 sekunnin tauko. Pidä ylävartalo suorana, kallista aavistuksen eteen ja työnnä lantiota vähän taakse. Vatsa tiukkana!

Sumokyykky hypyllä

Avaa jalkaterät ja polvet ulospäin ja asetu leveään kyykkyyn. Pidä selkä suorana ja vatsa tiukkana. Tuo sormenpäät maahan ja ponnista ylös niin korkealle kuin pääset ja ojenna samalla kädet kohti kattoa, tai taivasta :) Laskeudu alas lähtöasentoon ja pidä alhaalla 3-6 sek tauko. Tee taas 6-12 toistoa, tai enemmän. Ja noudata tässä myös 3 min intervalleja.


Romanialainen maastaveto

Jos teet liikkeen sisällä, aseta tyyny tukijalan alle jotta saat enemmän haastetta tasapainoon. Ulkona valitse mahdollisimman epätasainen alusta. Tee toistot vuorojaloin 6-12 kertaa. Toinen jalka nousee taakse ja saman puolen käsi koskettaa vastakkaista jalkaa alhaalla.


Jokaista liikettä tulee siis kolme sarjaa, 3 min intervalleissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti