Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.7.2014

Home sweet home & Friday

On ihana olla kotona. Eilen sain kirjan luettua Porissa, Yyterissä, loppuun. Ajoin siellä kämpille ja totesin, että ihanat asiat on Porissa nyt tehty ja koettu, ja on aika mennä omaan kotiin. Tuli koti-ikävä! Ja voi miten mulla oli mun pikkuistakin jo ikävä! Kesällä joudun olemaan hänestä pari viikkoa erossamutta oli ihana saada mun ihana kulta nyt kotiin kesken iskän kanssa lomailun! 


Aamulla mentiin Katjan kanssa lenkille ja miten kauniilta kotimaisematkin taas näyttivät. Kodin läheltä löytyi puistosta kauniita ruusuja.. Tehtiin aika pitkä aamulenkki, puolitoista tuntia meni kevyesti.


Aamupuuro oli jääkaapissa odottamassa. Oon tehnyt tätä oikeastaan päivittäin. Laitetaan vielä kerran resepti jakoonjos joku on tän missannut.


Vaniljainen tuorepuuro

40g (gluteenittomia) kaurahiutaleita
10g chia siemeniä
200g mantelimaitoa (makeuttamatonta)

Laita nämä yön yli jääkaappiin ja aamulla lisää:

(1 mitta vanilja protskua - Solgar Nordic Whey to Go)
Himalajan ruususuolaa

Tuota protskua ei ole välttämättömyys laittaa. Voit ripotella joukkoon mausteeksi myös vaniljajauhetta, jos et halua proteiinilisää käyttää. Puuro pitää paremmin nälkää tosin kun ateria sisältää myös proteiinia.

Pakuriteetä join puuron kanssa :)


Käytiin päivällä rannalla ja eväät oli taas mukana kylmälaukussa! Vettä meni neljän tunnin aikana pari litraaBeachillä olon jälkeen tein vielä kotona kotitreenin 4/4. Aamupäivällä oli niin kuuma, etten vain jaksanut. Yleensä teen ensin aamulenkin aikaisin aamulla (myös lomalla)sitten aamupala ja sitten kotitreeniMutta tänään näinOon vaan enemmän aamuihminen ja iltaurheilusta en saa niin hyvin irtiVaikka tänään oli kyllä hyvä treeni iltapainotteisestikin! Siinä samalla sitten treenin taukojen aikana pakkasin laukun huomista reissua varten. Lähdetään Birgitan kanssa tuohon eteläiseen naapuriin. Luvassa vähän hoitoja ja rentoutumista ja hyvää ruokaa. Ruokasuunnitelmassa dieetin suhteen on tarkoitus pysyä kuten Porissakin (jossa onnistuin erinomaisesti)mutta viiniä aion maistella ruuan kanssa vielä tänä viikonloppuna (kuten Porissakin tein viikonloppuna)Sitten mennäänkin erittäin tiukasti ihan syksyyn kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Porin viikon jälkeen vaakalukemat oli +/- nolla. Taitaa tulla nollaviikko lopulta tästäkinmutta nyt aion nauttia

12 viikkoa on takana tähän mennessä. Mutta joomulla on koko syksy sitten aikaa dieetata taas lisää! Sitäpaitsi paino on muutenkin jumittanut juhannuksesta asti ja mittojakaan en nyt ole ottanut hetkeenPääkopalle tosi raskasta tuijottaa viikosta toiseen sitä samaa lukemaa (vaikkakin mitoista on vähän lähtenyt onneksi)Mutta sitä se joskus onja tämä on tosi tavallista. On vain mentävä ohjeen mukaan eteenpäin pää kylmänä! Pitää tehdä sitten korjauksia hommaanjos ei pian ala lukemat liikahtaaTänään tosin kuulinettä näytän hoikemmalta (rehelliseltä lähteeltä) kuin pari viikkoa sittenjoten kai tässä jotain tapahtuu kuitenkin tuolla ruokailulla ja treenimäärällä! Heh hee!
Tän viikon treenit on menneet seuraavasti:

Maanantaina
aamulenkki ja kotitreeni 1/4

Tiistaina
aamulenkki ja kotitreeni 2/4

Keskiviikkona
aamulenkki ja koko kropan treeni (postaan kuvalliset ohjeet tähän huomenna)

Torstaina 
aamulenkki ja kotitreeni 3/4

Perjantaina
aamulenkki ja kotitreeni 4/4

Lauantaina
lepo

Sunnuntaina
reissussa fiiliksen mukaan :)

Nonyt mä oon täällä kotona megatylsästi perjantai-iltana yksinJälleen varsinainen seuraelämän helmiPakkaan laukkualaitan kynsiä ja syön terveellisestiMutta jätskiautolta lupasin käydä hakemassa meille puffettejajoita en tietenkään itse voi syödäMutta herkkuja on kiva edes ostaa! Mä nautin sitten huomenna reissussa! Jaksaa jaksaa! Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti