Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.7.2014

Ruokakuvia ja perjantain erilainen aamulenkkifillarointia uimaan
Aattelin laittaa taas vähän ruokakuvia tänne. Eilisen päivän ruuat näytti tältä. Välipalasta ei tullut räpsittyä kuvia. Tein smoothien ja oli sen verran hoppu kun tulin uimasta kotiin. Piti suunnitella illan tunti ja sitä ennen vetää vielä asiakkaan treeni. Stadikalla mulla oli tuo salaatti mukana ja merileväsnacksejä. Ihan tosi hyviä ja koko paketissa 29 kcal. Wasabilla maustettuja.. Eilen tuli ihan hyvin puuhasteltua kaikkea kun aamulenkin jälkeen fillaroin stadikalle ja siellä tuli vähän uitua ja sitten fillarointi kotiin.

Illalla ajoin kuulatunnin jälkeen Katrin luo ja pääsin valmiiseen pöytään. Katri oli ostanut tosi hyvää inkiväärilohta, sitä pitää itselle ostaa myös. En oo aiemmin edes törmännyt siihen. Ja mahtavaa kun ystävän kaapeista löytyy itselle mieluisia juttuja, esimerkiksi noita vaniljan makuisia steviatippoja. Itsellä on niistä suklaa ja toffee. Mmmmm miten hyviä! Pitää hommata myös tää maku.

Sitten mä päätin jäädä yöksi ihan ex-tempore :) Ihana Nuutti-koira vahti ja seurasi mua kuin hai laivaa. Lopulta se jäi makaamaan sängyn viereen kun kävin nukkumaan. Dieetin vuoksi joudun oikeastaan joka yö käymään vessassa ja neljältä sitten nousin ylös. Koiran toivo heräsi, että nyt on aamu ja sen jälkeen nukkumisesta ei meinannut enää tulla mitään kun pentu halusi viereen ja leikkiä. Sain mä kuitenkin nukuttua ja sitä riemua kun vihdoin noustiin ylös. Koirat on ihania! Kunhan lapsi vähän kasvaa, niin otetaan varmasti koira. Oisin mä Nuutin voinut ottaa heti meille mukaan! Ja tänään oli mukavan erilainen aamulenkki kun sai koirakaverin mukaan.Nyt on viikon treenit treenattu (kävin tänään aamiaisen jälkeen heittämässä Elixiassa vielä kiertoharjoittelutreenin) ja viikonloppuna voi sitten liikkua muuten ihan huvikseen jos huvittaa. Ja sunnuntaina on tottakai Kumpulan tunti! Tänään mä lähden koettelemaan itsekuria kanavaristeilylle ja illalliselle. Viikonlopun ohjelma onkin muuten ihan mysteeri, ei sen suurempia suunnitelmia vielä. Huomenna kuitenkin lepoa treeneistä. Aurinkoista viikonloppua!


Hugs
Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti