Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.7.2014

Ruokakuvia ja jazz meininkiä

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikko. Mä jazzailin monta päivää ja kylmälaukku kulki mukana joka paikassa. Ruokien kanssa oon pysynyt ihan ruodussa, viini tai shamppis ei kyllä dieettiin kuulu ja sitä on kyllä tullut nautittua :) Eli sen puolesta oon relannut. Mutta ei mitään ylimääräisiä ruokia tai herkkuja vaikka lähellä on monta kertaa ollut. Tänään käynnistyy 12:s dieettiviikko.
perjantain evässalaatti Kirjurissa
lauantain herkkuja ystävällä kylässä
On ollut ihana nähdä ystäviä ja mennä ympäri Poria ja kuunnella hyvää musiikkia. Ihan mielettömän hyvä mieli kaikkien rakkaiden näkemisestä.

mun jazz-päiväkirja on täyttynyt taas kivoilla teksteillä kun kaverit on sinne kirjoittaneet
Bob Dylan torstaina Kirjurissa
Pet Shop Boys perjantaina 
illallista ja jazzia Cafe Jazzissa lauantaina 
Katrin ihana Nuutti-koirajota mulle tulee taas ihan ikävä <3
Pariin päivään ei oo tullut treeniä lainkaan, tehnyt ihan hyvää. Perjantaina tein kevyen aamulenkin ja lauantaina oli täysi lepo treenistä. Eilen illalla lenkillä kävelyä ja muutama lyhyt juoksupyrähdys. Ja siihen päälle keskivartaloa vahvistava kotitreeni oman kehon painolla. 

sunnuntai-illan lenkillä kauniit maisemat
sunnuntai-illan keskivartalotreeniä partsilla

Tänään on tehty taas aamulenkki ja kotitreenimeiningillä mennään taas tänään. Viime viikolla tein neljä treeniäjoista kaksi ehdin postata tänne myös! Laitan ne pari muutakun ehdin niitä tänne värkätäKropassa tuntuu niin parhaalta oman kehon painon avulla tehtävien treenien ansiostaja voimaa on tullut ihan eri tavalla lisää! Luvassa on nyt lomaviikolla treenaamisen lisäksi ihan vaan täällä hengailua. Yyteriä, Maikkalaa, Katinkurun lenkkipolkua"Naamabaarissa" istumistaystävien tapaamistatorilla käyntiä ja vaan olemista.. Fiilistelyä :) Kaikkea sellaista ihanaa Pori-juttua mitä en ehtinyt jazzailun lomassa tekemään lainkaan! Jossain vaiheessa sitten suuntaan takaisin Helsinkiin kun siltä tuntuuViimeistään perjantainakun lauantaina lähdetään Birgitan kanssa taas reissuun!


Ihanaa viikkoa kaikille muillekin lomalaisille ja nyt ainakin säät suosiiEi olisi parempi tuuri voinut ilmojen puolesta tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti