Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.7.2014

Life is what you make of it - ajatuksia onnellisuudesta


Maanantai ja tiistai on olleet ihan super rentouttavia päiviä. Pori hiljeni jazzien jälkeen ja nyt voi todella rentoutua. Tai siis mä olen pystynyt rentoutumaan. Sunnuntaina en vielä osannut oikein olla paikoillani. Mutta nyt se mahtava, rentoutunut olotila on saavutettu. Ja tuntuu että kaiken kiireen jälkeen on ollut aikaa myös ajatuksille. Voi oikeasti pohtia asioita ajan kanssaJa nyt sitä pohdintaa sitten tulee. Huomaanettä kaiken kiireen keskellä luovuus on jotenkin jäänyt taka-alalleNyt nautin tästä olotilasta.

Jäin tänne ajatuksella, että menen virran mukana. Annan laineiden kelluttaa sinne mihin tuulee. Ei minkäänlaista etukäteissuunnitelmaa! Oon vain treenannut ja ollut. Lukenut kirjaa. Lukenut kirjan kohta kokonaan. Kirjan, jota en etukäteen valinnut lomaa varten.. Katsonut telkkaria iltaisinMaanantaina makasin Yyterissä. Tiistaina olin veneilemässä. Aaltojen keinutettavana, kaukana väylältä. Ainoa pysyvä ja suunniteltu juttu on syömiset ja treeniOhjelmassa pysytään sen suhteen koko ajan. Loma on juuri parasta aikaa pitää itsestään huolta ja liikkua! Ja rentoutua sekä antaa aikaa ajatuksilleNiillä voimilla sitä sitten jaksaa pitkälle syksyyn.

Ei mun loma ole varmaan sen kummallisempi kuin kenenkään muunkaan. Ihan tavallisia asioita olen täällä tehnyt, mutta olen ottanut niistä kaiken ilon irti ja nautin joka hetkestä. Teen näistä asioista luxusta tai mulle nämä tavalliset asiat on luxusta! Voit olla miten hienoissa paikoissa tai tuhlata miten paljon rahaa vainmutta et silti välttämättä ole onnellinen

Onnellisuus tulee ihan jostain muustaSe ei tule muista ihmisistä eikä asioistaSe ei tule myöskään aina yleisestä hyvinvoinnista jonka mukaan onnellisuus pohjautuisi terveellisiin elämäntapoihin, riittävään liikuntaan ja oikeanlaiseen ruokavalioon, tietoisen läsnäolon harjoittamiseen, kiitollisuuteen ja merkityksellisiin ihmissuhteisiin. Kyllä varmasti osaksi näinSen lisäksi mun mielestä onnellisuus kuitenkin on jonkinlainen taustavaikuttaja tunteiden, ajatusten, tulkinta- ja toimintatapojen takana. Onnellinen ihminen voi kokea myös negatiivisia tunteita, mutta ei anna niiden vallata koko elämäänsä ainakaan pysyvästi, ajattelee optimistisesti, tietää mitä haluaa ja toimii sen mukaisesti. 

Ja vaikka onnellisuudesta puhuu ääneenvoi se tarkoittaa sitä että on oikeasti onnellinenNykyään valtatrendi on uskoaettä kaikki jotka somessa hehkuttavat onnellisuuttaan ovat kaikkea muuta kuin onnellisia. Että rivien välistä olisi jotenkin luettavissaettä nyt se ei ole onnellinen kun sitä onneaan hehkuttaaEn ole ollut koskaan sitä mieltäettä se jolla onni on se onnen kätkeköönHyvä fiilis tarttuu ja on hyväettä ihmiset voivat oikeasti sanoa ääneen senettä ovat onnellisia. Ilmanettä se häiritsee ketään tai että kenenkään tarvitsee alkaa lukea rivien väleistä. Ja silloin kun energiat ovat kohdallaanniin asiatkin lopulta sujuvat juuri niin hyvin kuin vain kuuluukinPositiivinen suhtautuminen vaikuttaa ihan kaikkeen


Life is good. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti