Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.7.2014

Kotitreeniä kallioilla ja farkku-arvontaa

Tän viikon treenit on vähän muuttuneet parin edellisen viikon treeneistä. Parisen viikkoa teen liikepareittain treeniä seuraavasti: 6 liikettä ja jokaista tehdään 2 kierrosta. Jälleen: tee liike mahdollisimman puhtaasti. Jos menee vain kolme punnerrusta niin se riittää. Muista pitää liikkeissä pysäytys.


Liikepari 1 - etunojapunnerrus jalat ja töytäisy

Etunojapunnerrus jalat korotettuna

Laskeudu alas ja pysyttele ala-asennossa 1-3 sekuntia ja työnnä reippaalla työnnöllä ylös takaisin alkuasentoon.

1-6 toistoa


Yhden sarjan tehtyäsi siirry seuraavaan liikkeeseen suoraan.

"Töytäisy"

Työnnä punnerrusasennosta itsesi ylös pystyasentoon ja laskeudu takaisin alas. Pompauta itsesi jälleen takaisin ylös. Mitä korkeampi tuki sinulla on, sitä helpompi. Pidä reipas tahti ja pyri saamaan liikkeeseen räjähtävyyttä!

6-12 toistoaLiikepari 2 - sotilaspunnerrukset ja "peukut pystyyn"

Sotilaspunnerrus jalat korotettuna

Aseta jalat korokkeelle, pidä jalat suorana ja takapuoli ylhäällä. Tee punnerruksia kuten normaaleja etunojapunnerruksiakin. Pidä ala-asennossa 1-3 sek pysäytys.

1-6 toistoa


"Peukut pystyyn"

Nosta rinta ylös maasta niin että kädet ovat suorana sivuille ja peukut pystyssä. Venytä pituutta käsiin, pidä jalat maassa. Yläasennossa pidä 3 sekuntia taukoa.

6-12 toistoa


Liikepari 3 - ojentajapunnerrus ja dippi

Ojentajapunnerrus jalat korotettuna

Punnerra jalat ylhäällä kapealla otteella. Kyynärpäät kulkee kylkien vierestä taaksepäin. Pidä alhaalla taas 1-3 tauko ja työnnä reippaasti ylös suorille käsille.

1-6 toistoa


Dippi

Tee reippaalla tempolla dipit. Mitä suorempana jalkasi ovat, sen raskaampi. Takapuoli kulkee läheltä penkkiä/kiveä.

6-12 toistoa


Loppuun vielä vähän arvontaa! Saan arpoa teille parit Gazoksen naisten farkut. Osallistut arvontaan rekisteröitymällä blogiin lukijaksi sekä tykkäämällä Sports Ladysta Facebookissa. Ja käy tykkäämässä myös Gazoksen fb-sivuista! Farkut lähtee onnellisille omistajilleen arvonnan jälkeen joka suoritetaan kaikkien mun lukijoiden kesken tiistaina 5. elokuuta! Ja siis Gazoksen sivuilla on vielä oma arvontansa erikseen (missä arvontaan viidet farkut) eli tuplaa mahdollisuutesi voittaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti