Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.7.2014

Kotitreeni intervalliharjoituksena

Pari viikkoa olen tehnyt tätä ja tätä kotitreeniä vuorotellenNiinettä viikkoon on mahtunut yhteensä neljä treeniä (kaksi kumpaakin)Tällä viikolla on ollut vuorossa uudet liikkeet (tai osa on samoja) ja uusi treenisysteemiTikapuusysteemin sijaan teen harjoitukset intervalleissa tällä viikolla. Kaikki neljä tämän viikon treeniä ovat keskenään erilaisia! Tässä yksi niistä (yritän postailla kaikki muutkin jossain vaiheessa)!


Etunojapunnerrukset jalat korokkeella

Punnerra suorin jaloin niinettä jalat ovat korokkeen päälläPidä keskivartalo tiukkana ja tuo rinta lattiaan astiTyönnä takaisin ylös.
  • tee niin monta toistoa kuin pystyt ja pidä sitten taukoa 
  • tee kaksi sarjaa vielä lisää ennen kuin siirryt sotilaspunnerruksiin  
Sotilaspunnerrus

Aseta kädet leveään asentoon ja jalat suht yhteenAsetu niin että vartalo ja jalat ovat 90 asteen kulmassaPidä jalat ja selkä suorina ja takapuoli ilmassa ja taivuta kyynärpäitäsi niinettä päälaki melkein koskettaa lattiaanPunnerra itsesi takaisin alkuasentoonLiike on sitä vaikeampi mitä ylempänä jalat ovatVoit nostaa jalat tuolille/sohvalle tai seisoa seinää vasten käsilläsi!Etunojapunnerrus kädet lähellä toisiaan

Liike on sama kuin perinteinen etunojapunnerrusmutta kädet ovat lähellä toisiaan (noin kahden kämmenen leveyden päässä toisistaan)Pidä liikkeen alavaiheessa kyynärpäät vartalon suutaisenaeli kädet menevät läheltä kylkiä kapeassa asennossa kun laskeudut alas! Jälleen rintaa lattiaan! Ja keskivartalo tiukkana!

Dippi

Laskeudu käsien varassa mahdollisimman alas ja työnnä itsesi ylös ja suorista kädetLähtöasento on kapeapidä kädet lähellä takapuolta ja liikettä tehdessäsi katsoettä kyynärpäät menevät taakse.Jokaista neljää liikettä tein kolme sarjaaTein ensin etunojapunnerruksia jalat korokkeella niinettä tein toistoja niin monta kuin pystyn ja sitten pidin taukoa noin pari minuuttiaAloitin ajanoton ensimmäisen sarjan alussa ja sitten pidin taukoa siihen astiettä kolme minuuttia on kulunut ensimmäisen sarjan aloituksestaToinen sarja punnerruksia lähti kolmen minuutin kohdalla ja kolmas sarja kuuden minuutinEli yhteen liikkeeseen taukoineen menee yhdeksän minuuttia. Ja näin koko treeniin menee 36 minuuttia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti