Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.2.2011

Harjoitusasiakkaani loppumittaus, montako vuotta lähti pois kehoniästä?

Super, ihan pakko nyt hehkuttaa teillekin kaikki ihanat lukijat. Olin tänään harjoitusasiakkaani kanssa hänen 8 viikon projektinsa loppumittauksissa. 
Opiskeluuni sisältyy siis yhtenä osana harjoitusasiakassuhde. Harjoitusasiakkaalleni (49-vuotias mies) tehtiin projektimme alussa Trainer4You Kehonikä -mittaus ja sama mittaus tehtiin hänelle tänään uudelleen. Tein hänelle 8 viikon kausisuunnitelman. Viikot olivat eriarvoisia ja ohjelma rakennettu hänen toiveidensa ja tavoitteidensa pohjalta. Tein hänelle kausisuunnitelman lisäksi yksittäiset harjoitusohjelmat: 2-jakoisen saliohjelman ja kahvakuulaohjelman. Myös kestävyysharjoitteluun ja liikkuvuuteen liittyviä asioita olemme käyneet läpi. Niin, ja ravitsemusta tottakai. Hän piti ruokapäiväkirjaa jonka sitten analysoin ja annoin palautteen ja muutossuositukset. 


Mutta tänään siis olimme mittauksessa ja hän sai ihan mielettömän hyvät tulokset kahdeksassa viikossa ja olen ihan mega ylpeä ja onnellinen hänen saavutuksestaan! Niin hapenottokyky, lihasvoima kuin liikkuvuuskin oli parantunut upeasti ja hänen kehoniästään oli 8 viikossa pudonnut 5 vuotta pois! Upeaa!


Tämä on se syy miksi tästä työstä nautin! Onnistun auttamaan ihmisiä ja näen heidän ilonsa kun tuloksia tulee. Siitä tulee niin hyvä mieli itselle! Voi tätä onnellisuuden määrää!


Trainer4You'n ohjaajakoulutuksista voi lukea täältä lisää. Siellä on myös luettavissa tarina Sports Ladyn tiestä Personal Traineriksi. 


Aurinkoista viikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Hei Hanna ! Kiva blogi ! Tapasimme Fitness Expossa, kun pääsit tutustumaan lavalle kahvakuulaan :) Kiitos siitä vielä tätäkin kautta ! Keep on the good work ja tsemppiä koulutuksiin ! HeliM

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heli! Oli kiva nähdä ja kahvakuulailu oli siellä ihan huippua!

    VastaaPoista