Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.4.2011

Bottega Verde - Italialaista luonnonkosmetiikkaa

Nyt päästään yhteen lempiaiheeseeni, purkkeihin ja puteleihin! Ja vielä kun aiheeseen liittyy Italia ja luonnonkosmetiikka, niin tarvitseeko aihe sen enempää hehkutusta näin alkuun. Olin eilen Bottega Verdellä tutustumassa heidän tuotevalikoimaansa. Liike on Aleksanterinkadulla, Carrolssia vastapäätä. Meri kertoi minulle tuotteista, jutustelimme mukavia ja tottakai, italialaiseen tapaan joimme kahvia. 
Illalla aloin heti testailemaan ihania uusia puteleitani, ja ensimmäiseksi kokeiluun pääsivät Body+ kiinteyttävä vartalovoide ja Lifting effect kaula ja dekolte-voide. Varatalovoidetta hierotaan vartalolle pyörivin liikkein. Se sisältää Vegeseryl -yhdistettä, manteliöljyä ja makkarapuu-uutetta. Voide oli ihanan silkkinen, riittoisa ja levittyi sekä imeytyi hyvin. Ja hyvän tuoksuinen. Kaula- ja dekoltevoide oli myös ihanan silkkinen ja erittäin kosteuttava. Tämä paikka vartalossa on juuri se, josta ikä paljastuu. Testasin heti myös Ialuron Plus -kasvovoidetta. Se siloittaa juonteita, tekee ihosta tasaisemman ja hyvin kosteutetun. Sisältää hyaaluronihappoa, avocadoa ja valkoista liljaa. Todella hyväntuoksuinen on tämä voide, ja myös riittoisa. Tämä oli hinnaltaan noin 30euroa ja purkin koko on 50ml.


Myöhemmin tulossa testiarvostelua luomiväreistä, sinisestä nestemäisestä rajauskynästä, ihanan keväisestä huulikiillosta sekä huumaavan tuoksuisesta vartaloöljystä ja ihokarvoja vähentävästä voiteesta. 


Bottega Verde tarjoaa myös meikkitaiteilijoiden palveluja. Yläkerrassa on kaunis studio, jossa he järjestävät niin ryhmille kuin yksityisillekin henkilöille huippumeikkitaitelijoiden meikkausta vaikkapa rennon illanvieton puitteissa. Itse voisin istahtaa näiden huippunimien käsittelyyn välittömästi! Mm. meikkaustaan aloitteliville neitosille on ollut omia ryhmiään, joissa opetellaan jo heti nuorena kuinka tehdä kaunis meikki itselle. Myös yritysten tai ryhmien hyvinvointi/kaunesiltoja heillä on paljon. Minua näistä aiemmin ovat meikanneet Hannele Herttua sekä Ilkka Ruotsalainen ja olen käsittelyn jälkeen ollut enemmän kuin tyytyväinen naamaani.

Bottega Verden valikoimissa on niin voiteita kuin meikkejäkin. Oma luomusarjakin löytyy. Tuotteita on todella paljon ja ne ovat erittäin kohtuuhintaisia ja hyvin laadukkaita. Esim. testaamani kasvovoide oli 30 eur luokkaa, kun Stokkalla jostain naamarasvasta saatat joutua pulittamaan parisataakin euroa. Uusia tuotteita heille tulee jatkuvasti. Bottega Verdellä on erittäin ystävällinen palvelu ja heillä monet kantisasiakkaat käyvätkin hengaamassa ja jutustelemassa mukavia. Ihanan Italialainen fiilis. Tämä on liike, jonne varmasti palaat uudelleenkin ostoksille kerran käytyäsi. 
Tässä pieni esittelyteksti Bottega Verden sivuilta:

Alussa, yli 35 vuotta sitten, oli yrttikosmetiikkakauppa Pienzassa, pienessä Toskanalaisessa kylässä. Pienza on nykyisin yksi UNESCOn kulttuuriperintökohde.

Bottega Verde on tänään yksi Italian johtavista kosmetiikkavalmistajista. Sillä on yli 6 miljoonaa asiakasta sekä yli 300 myymälää yksin Italiassa. Syy jatkuvaan ja kasvavaan menestykseen on luonnon ja tieteen harmoniassa. Bottega Verde kehittää, valmistaa ja myy aktiivisiin kasviainesosiin perustuvaa kosmetiikkaa. Saatavilla on yli 700 erilaista tuotetta. Haluamme tarjota korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa yhdistettynä ainutlaatuiseen ostokokemukseen ja keskihintaluokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti