Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.4.2011

Päivän juoksutreeni, kuulailut ja torstai-iltaohjelmaa

Tänään on ollut hyvä päivä! Aamulla olin hieman liikenteessä ja hoitamassa asioita.  
Kävin tiistaina pitkästä aikaa HYPOXIssa ja kyllä lähti taas kroppa toimimaan. Sain Anskulta HYPOXIsta tällaisen ihanan treenipaidan. 
Tänään teki mieli laittaa jotain keväistä (ja uutta) treenivaatetta ylle, kun oli niin upea ilmakin. Tässä on hyvät värit ja paita on mukava päällä. 
Aamun juttujen jälkeen menin moikkaamaan Lady Line Vallilan pirtsakoita naisia aurinkoiseen Vallilaan. Sali on kyllä ihana, kun ikkunoita riittää ja voi sisälläkin nauttia upeasta ilmasta! Tein matolla juoksutreenin. 40min juoksuharjoituksen kulutus 380kcal ja kilometrejä kertyi 5. Alussa juoksin rauhallisemmin n. 10min. Sitten intervalleja 4x2min intervallit reippaampaan tahtiin, sykkeet kävi jo yli vauhtikestävyyden noissa reippaammissa pätkissä. Tosi hyvä treeni.


Juoksun jälkeen menin vielä 30min kahvakuulatunnille. Siellä paloi kaloreita puolessa tunnissa melkein 300 ja sykkeet oli korkealla. Kiva tunti ja hyvä treeni. Ja kunnon venyttelyt tein vielä tunnin jälkeen salin puolella. 


Tänään Lady Line Vallilassa on esittelyssä kevään meikkitrendit. Sinne siis illalla treenaamaan ja kokeilemaan itselle sopivat kevään meikkisävyt maskeeraajan opastuksella!
Tämän aamupäivän ja loistavien treenien jälkeen jaksaa pakertaa hieman toimistohommia, rakentaa harjoitusohjelmia ja hoitaa asioita tässä kotitoimistolla. Ja tämä ei edes tunnu työltä, kun nämä "toimistohommat" ovat niin mieleisiä. 


Illalla on luvassa lisää kivaa ohjelmaa, menemme ystäväni Marian kanssa Max & Co'n kantisiltaan ja sitten moikkaamaan muita (ex)pörssikollegoita lasilliselle. Max & Co oli aivan lempparivaateliikkeeni kun olin Pörssissä vielä töissä, ihania vaatteia. Nyt mun työvaatteet on enemmän sitä huppariosastoa, joten näille ihanuuksille ei ole enää jokapäiväistä käyttöä. Mutta täytyy sanoa, että kyllä mä tässä huppariosastossakin hyvin viihdyn. Ja kyllä sitä tilaisuuksia on niitä mekkoja ja korkkareitakin onneksi käyttää edelleen. 


2 kommenttia:

  1. Hei ulos lenkille kun on näin hyvä ilma vihdoinkin! :)

    VastaaPoista
  2. Oikeassa olet. Huomenna juostaan sitten ulkona :)

    VastaaPoista