Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.4.2011

Kukkulan kuninkaat

Jee, mun uudet kuulat sain tänään. Uutuuden kiiltävät, uunituoreet, ihanat kahvakuulat. Tadaa!Kivettiin korkealle kukkulalle Liinan ja kuulien kanssa ja heiluteltiin niitä sitten huipulla hetki. Upea keli! Sitten juostiin vielä pieni lenkki. Tähän on hyvä päättää pääsiäisen lomailut ja huomenna sitten alkaa puurtaminen. Jänniä uutisia luvassa, niistä lisää tuonnempana :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Oih, mä niin kaipaan kokeilla tollasta "oikeaa" kuulaa, sillä on varmasti tosi hyvä tehdä liikkeitä! (ei ehkä hiosta käsissä niin paljon?) mutku ne on niin pirun kalliit...

  VastaaPoista
 2. Toi kisakuula on NIIN hyvä. Sillä on hyvä tehdä. Mutta hankalampi roudata mäen päälle kuin tuo musta (saman painoinen 12kg) kuula :)

  VastaaPoista
 3. Olen antanut itseni ymmärtää, että kisakuulat eivät välttämättä ole parhaita kuulia heittelyyn (toki jotkut heittävät). Kuulemma ainakin pienemmät (painoltaan) kuulat voivat alkaa helistä kun kuulan sisällä oleva paino "irtoaa" jotenkin.

  Kokeilin myös vähän aikaa sitten kisakuulaa ensimmäisen kerran ja se oli kyllä ihana. Hankin sen mitä pikemmin.

  VastaaPoista
 4. Näin kyllä. Lujateräs malli sopii parhaiten yleisharjoitteluun. Se on käytännössä särkymätön (toki olen näitäkin nähnyt rikkoutuneena) ja sitä voi hyvin heitellä. Sitä on parempikin heitellä. Oli vain pakko testata miten tällainen kuula "lentää", heittotarkoitukseen en sitä hankkinut :)

  VastaaPoista
 5. Hanna-mistä ostit tai minkämerkkiset ovat kuulat? Superhauskoja "Kyöpelinvuori"-kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Mikä tämän heittelyn idea on? Mihin se vaikuttaa? Pelkkä heittelyn hauskuus tuskin on takana...kyselee vielä tosi vihreä kuulailija?

  VastaaPoista
 7. @MiMO: tilasin voimatoimelta ne. Musta kuula on 16kg metallinen kahvakuula ja sininen 12kg:n kuula on kisakuula - original russian.

  @Anne-Marie: Se on hauskaa, haastavaa ja kehittävää. Heittelyssä tarvitsee keskittyä 100% omaan tekemiseen.

  VastaaPoista