Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.4.2011

Treeniä tiistai-illan auringossaMarjaana on mun ihan ihan ensimmäinen asiakas. Hänen kanssaan aloitettiin yhteistyö samaan aikaan, kun olin vasta opiskeluni alkutaipaleella. 


Tänään oltiin lenkillä, jonka jälkeen kahvakuulailtiin meidän pihalla. Marjaanan kanssa on ollut huippukivoja treenejä. Viime talvena olosuhteet olivat tosi extremeä välillä, mutta ulkona ollaan myös liikuttu säästä huolimatta. Tänään paistoi aurinko upeasti ja oli kiva lenkkeillä. Ja pihalla kun kuulailtiin, niin saattoi kokeilla vähän flippejäkin. Ja Marjaanalta ne sujui kyllä niin hyvin, että ei olisi uskonut että ekaa kertaa kuulan kanssa flippaili :) Olemme aiemmin kuulailleet sisällä, joten silloin ei kuulaa ole voinut heitellä ilmaan.


Kuulaillessa voi pareittainkin tehdä paljon liikkeitä, esim vinot vatsat saa tuntumaan tehokkaasti kun seisoo selät vastakkain ja ojentaa kuulan toiselle sivulta. Ja sitten ottaa sen toiselta puolen takaisin. Kaikenlaista kivaa vaihtelua!


Olipa kovat treenit, uusi ennätykseni.. 
Ei voi kyllä pitää paikkaansa, ei se nyt noin hurjaa ollut :) 

2 kommenttia:

  1. Olisko sulla paristo loppumassa joko sykevyöstä tai itse laitteesta? Olen huomannut, että laite saattaa näyttää hassuja lukemia joskus, kun patterit alkaa olemaan vähissä.

    Kahvakuulailu on kyllä kivaa. Minäkin vedin tänään hauskat kahvakuulatreenit! :)

    VastaaPoista
  2. Laite on kyllä ollut ahkerassa käytössä, ei olisi mikään ihme että alkaa patterit olla lopussa. Olin jo ihan innoissani, että tulipas huiput ;) Ei se aiemmin ole vastaavaa tehnyt, hyvin toimii! Hyvä hyvä, kuulailua kehiin. Se tukee hyvin sun juoksuakin!

    VastaaPoista