Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.4.2011

Sunday Photoshoots & Kahvakuulatunnin ennakkomainontaa

kuvat: Eeva Eronen-Rasimus
Liinan (Personal Trainer kollegani ja ihan huippu ryhmäliikuntaohjaaja) kanssa käytiin heiluttelemassa tänään Vanhankaupunginkoskella. Kiitos kuvaajallemme Eevalle :) Tänään ei ollut ehkä paras kuvausilma, vettä tihutti ja tuuli kivasti. Mutta ei haittaa, oltiin NIIN FIILIKSISSÄ! Ja lämminhän tässä tulee. 

No, miksi näitä kuvia sitten otettiin! Nyt on jo ehkä pakko paljastaa! 

Alamme pitää kahvakuulatunteja toukokuusta alkaen ULKONA! Jee! Siitä tulee niin hienoa! Päivät ja kellonajat sekä paikat julkaistaan myöhemmin. Sen verran voin jo teille kuitenkin paljastaa, että ensimmäinen tuntimme on Kumpulassa Intianpuistossa (Intiankatu) torstaina 5.5 klo 18:30-19:30! Ja tästä sitten kuulailut jatkuu aina syksyyn asti kerran viikossa! Tästä tulee huippua!!!

Kaikki siis koittamaan miten siistiä on kuulailla ulkona! Liina ja minä vedämme tunnit. Tarjolla on siis kaksi kahvakuulaan hurahtanutta opea jotka olemme niin intoa täynnä! Tunnin aikana opastamme myös tekniikoissa! Hintakaan ei päätä huimaa! 5 eur / hlö ja oma kuula on oltava mukana! 

11 kommenttia:

 1. Hieno homma! Saiskos Vantaallekin (Kartanonkoski)päin toivoa kahvakuulailua!

  VastaaPoista
 2. Moikka Heidi! Yksittäinen kerta saattaa ehkä onnistuakin sielläpäin! Katsotaan miltä aikataulumme näyttää ja yritetään järjestää!

  VastaaPoista
 3. Hieno homma! Ihan superihanat sivut sulla, oon niin koukussa näihin, pakko joka päivä käydä blogia lukemassa!Tosi hyviä juttuja sulla täällä!

  VastaaPoista
 4. Tuo räkkiasento näyttää hieman "oudolta".

  Odotan myös kuulailua ulkosalla. Olen jo suunnitellut kuulailevani terassilla ja pihanurmella heti kun säät vaan lämpenee.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä. Kuvassa onkin poseerausasento, ei räkkipito. Kiitos tarkkaavaisuudesta :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, toivottavasti Turussakin joku alkaa pitää tunteja ulkosalla, ettei tarvitse mökillä yksinään heilutella.

  VastaaPoista
 7. Moikka! Toivotaan niin! Ja porukassa kuulailu on ihan huippua ja vielä ulkona!

  VastaaPoista
 8. Ihan loistavaa! Satun asumaan ihan sen puiston vieressä:). Voisin tulla kokeilemaan, ensiksi pitäis hankkii oma kahvakuula. Mikä olisi hyvä paino ensikertalaiselle? Harrastan liikuntaa ihan säännöllisesti, lenkkeilen ja käyn bodypump tunneilla.

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa, sinne siis kuulailemaan meidän kanssa! Sulle voisin kuvitella että 8kg on varmaan passeli jos olet pumpissakin käynyt ja liikuntaa harrastanut! Suosittelen, että ostat kuulan sellaisesta paikasta, jossa joku osaa vähän kertoa niistä ja pääset kokeilemaan mikä tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista
 10. Hei Hanna,
  Kahvakuulatunnit ulkona on ehdottomasti toimiva juttu. Olemme itse tehneet vastaavaa Kotkassa tammikuun alusta. Aivan loistavaa treeniä, joka nimenomaan kuuluu ulos. Treenifiiliksiä löytyy sivuiltamme www.innoste.net. Ps. taidettiin olla samalla hyvinvointivalmentajakurssilla :)Upeaa treenikevättä!

  VastaaPoista
 11. Moikka Maarit! Totta, tuttu tyttöhän se siellä :) Mahtava kuulla että siellä päin myös tykätty. Tsemppiä myös teille ja hyvää treenikevättä!

  VastaaPoista