Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.4.2011

Kuntosalivertailussa Tampereen GoGo ExpressSunnuntaina treenasin Tampereella GoGo Express nimisellä kuntosalilla, Pirkkalan Partolassa. Nyt siis tulee vertailua pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. 


GoGo Express kuntosali sijaitsee kauppakeskittymässä, parkkitilaa oli loistavasti. He ovat jäsenyyssali, mutta treenaamaan pääsee myös kertamaksulla. Ilmaiselle tutustumiskäynnille olisi pitänyt varata aika, ex-tempore tutustujaa ei laskettu sisään ilman kertamaksua.  


Sali oli sijoitettu isoon halliin, jossa etualalla oli todella paljon lämmittelylaitteita. Kuntosalilaitteita oli paljon, vapaita painoja löytyi hyvin. Myös nyrkkeilysäkki roikkui katosta. Pieni miinus käyttämissäni välineissä oli selkäpenkki, joka oli suunniteltu selvästi vähintään 170cm henkilöille. Treenin tein vapailla painoilla, joten laitteista en voi sanoa sen enempää. Selkälaitetta kokeilin kun olin liian pikkuinen selkäpenkkiin, mutta laite ei ollut ehkä parhaassa terässä ja menin takaisin penkille ja tein liikkeen varpustaen.. Kahvakuulia löytyi, siitä plussaa taasen!


Tämä on sali, jossa varmasti löytyy tilaa treenata ja lämmittelemään mahtuu, lääniä ja laitteita löytyi. Ja hintakaan ei ole huima. Kertamaksu 7,50eur ja jäsenyyshinnat myös tosi edullisia (ainakin pääkaupunkiseudun hintatasoon nähden). Sunnuntai aamupäivällä paikalla oli jonkin verran treenaajia, varmasti prime timeen salilla on enemmän porukkaa. Hyvä treeni tuli tehtyä. Ja plussaa tuli siis siitä, että kertamaksu oli kuitenkin näin edullinen. Toinen vaihtoehto, mitä Tampereella ajattelin ensin, olisi nyhtänyt 20 euroa kertakäynnistä. Tänne on myös neuvoteltavissa viikon diili, jos lomailet Tampereella viikon verran. Hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti