Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.4.2011

Maaseudun aarteita kyläkauppa Kumpuodista

Mun on pitkään pitänyt kirjoittaa juttu meidän Kumpulan kyläkaupasta, Kumpuodista. Tänään kipaisin hakemaan sieltä suklaata kakun koristelua varten. Heillä on ihania maaseudun aarteita valikoimissa. Luomua, lähiruokaa.. Herkullisia leipiä, tuoretta sushia, ehkä parasta parsakaalia mitä olen koskaan syönyt ja luomukukkoakin olemme sieltä ostaneet. Tänään heillä oli mm. Peltolan luomukirnuvoita ja sinihomejuustoa, jota sain maistiaiseksi mukaani (ihanaa!). Tässä kaupassa on loistava ja ystävällinen palvelu. Aivan toista kun isoissa kaupoissa! Hyvän mielen kyläkauppa :)

Huomenna heillä on tempaus Japanin tsunamiperheiden auttamiseksi klo 12.00-12.15. Lapset treenaavat siellä suzuki -menetelmällä. Aion käydä katsomassa jos vain synttärijärjestelykiireiltä ehdin!


Kumpuoti on Intiankadulla, Kylätilaa vastapäätä, osoitteessa Intiankatu 34. Käykää ostoksilla jos asutte siinä lähellä tai olette muuten vain lähistöllä (matkalla vaikka meidän ensimmäiselle kahvakuulatunnille Intianpuistoon 5.5. klo 18:30!). Kumpuoti on myös Facebookissa. Sieltä näette kyläkaupan tuoreet uutiset! Sports Lady tykkää!

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi, jään seuraamaan kun niin moni asia koskettaa itseäni: työskentelen ja viimeistelen opintojani liikunta-alalla ja olen kiinostuntu hyvinvoinnita, terveydestä ja elämän pienistä asioista.

  Luomu- ja lähiruoka on myös lähelläe sydäntä ja niitä tulee ostettua aina kun mahdollista. Tuollaiset pienet lähiruokakaupat ovat aivan ihastuttavia :)

  VastaaPoista
 2. Oooh, iiihana kauppa, olisipa meilläkin :)

  VastaaPoista
 3. @Little M: kiva, hienoa! Tervetuloa lukemaan :)

  @Sini: Kumpulaan vain ostoksille ja samalla meidän kanssa kahvakuulailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Oi se olisi kyllä kivaa! Kahvakuulailu siis, harmi ettei aikataulu anna periksi sinne matkustamista :)

  VastaaPoista