Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.4.2011

Kuntosalivertailussa Lauttasaaren Liikuntakeskus

Classic Budo Gymin puolella
Pitkästä aikaa pääsin tekemään kuntosalivertailua. Lauttasaaren Liikuntakeskukseen on jo pidempään pitänyt mennä tutustumaan, mutta kiirettä on pitänyt. Kuitenkin eilisestä asiakkaani vinkistä päätin tarttua heti toimeen! 
Jo heti sisään astuessa tuli hyvä fiilis. Palvelu oli ihan tosi ystävällistä ja pääsimme Liinan kanssa tutustumiskäynnille. Meille esiteltiin tilat ja kerrottiin mistä mitäkin löytyy. Heillä on jumppasalit samassa kerroksessa kuin vastaanotto. Yksi kerros ylöspäin on kuntosalin puoli, mikä oli todella siisti ja laitteet uusia. Kolmannessa kerroksessa oli spinning salit. Ryhmäliikuntaa heiltä löyty todella laaja kirjo. Sali ja oleskelutilat olivat tosi viihtyisät ja palvelu erinomaista. Ja lapsille löytyi myös leikkipaikka. 
Megasöpöt lasten fillarit
Ei mikään ihme, että tämä sali on jo parikymmentä vuotta toiminut Lauttasaaressa. Tosin tämä on heidän uusi rakennuksensa, jonne ovat muuttaneet 2008. Vanha paikka (joka perustettiin 1988 jolloin se toimi nimellä Budocenter") on 150m päässä uudesta salista. Ja tämä jatkaa edelleen nimellä Classic Budo Gym.

Hetken treenailimme Liinan kanssa Liikuntakeskuksen puolella ja sitten meidät lähdettiin ystävällisesti johdattamaan Budo Gymille. 

Tästä paikasta tykkään! Sieltä löytyi säkkejä, hanskoja, badeja, hyppynaruja, kunnon thai boxing meininki. Jee! TRX narut heillä on myös. Jee jee jee! Kahvakuulia ja kuntosalin puoli löytyi täältä myös. Vedettiin Liinan kanssa täällä toisillemme sellaiset fiilistreenit että oksat pois. Hyvä paikka, loistava palvelu. Täältä löytyy kaikki mitä minä työssäni ja treenissäni voin kaivata. Ja myös kaikille teille blogin lukijoille voin tätä paikkaa lämpimästi suositella. Tänne vaan treenaamaan etenkin jos asut Lauttasaaressa.Lopuksi vedettiin Gymbossin kanssa vähän aikasarjaa kuulilla

3 kommenttia:

  1. Ihanaa! Lauttasaaren liikkari, ja etenkin tuo "vanha puoli" oli mun suosikkitreenimesta kun vielä asuttiin Larussa :)

    VastaaPoista
  2. No hups, oli kirjautunut väärään spostiosoitteeseen ;) Siis edellinen kommentti oli minulta :)

    VastaaPoista
  3. Moi Henrica! Tää oli kyllä niin loistava paikka, oltiin ihan fiiliksissä! Tänne kyllä varmasti tulee mentyä uudelleenkin vaikka eri puolella kaupunkia asutaankin.

    VastaaPoista