Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.4.2011

Kauneushöpinöitä ja muitakin aamun ajatuksiaViikon verran on tullut testailtua Bottega Verden muutamaa tuotetta ja olen kyllä nyt ihastunut niihin. Viime viikonloppuna testasin ekaa kertaa Thai vartaloöljyä. Paketti kertoo, että se elvyttää, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote sisältää manteliöljyä, perilla öljyä , teepensasuutetta ja luomutuotettua seesamiöljyä. Mielestäni tämä on ihanan tuoksuinen, mutta ei liian voimakkaan tuoksuinen kuten useimmat öljyt. Sen jälkeen se on ollut oikeastaan päivittäisessä käytössä. Tämä imeytyykin nopeasti, joten ihosta ei jää ollenkaan tahmainen. 


Myös ihokarvojen poiston jälkeen tarkoitettu "Epil-stop" -voide pääsi testiin. Tämän luvataan hidastavan karvakasvua ja se sopii myös rauhoittamaan ihoa karvan poiston jälkeen. Se oli ihanan viilentävää, saa nähdä kuinka se myös auttaa. 


Tänään otetaan vihdoin ne kuvatkin Sports Ladyn edustuskäyttöön.  Työpäivän jälkeen pääsen siis Lauran käsittelyyn ja samalla laitetaan tukka kuntoon Hiustaivaassa. Saa nähdä miten kuvaus menee, kameran tähtäimessä on aina vaikeaa olla. Varsinkin kun kuvaus tapahtuu oikeassa studiossa, jännää. Mutta sitä ennen siis duunia, ekan ohjattavani treffaankin jo seitsemältä aamulla salilla, eli ihan kohta :) Sitten päivä jatkuu toisenlaisilla liikuntaan liittyvillä hommilla. Ai että mä sitten tykkään tehdä tätä työtä. Eilinenkin oli taas niin huippukiva työpäivä! Ihana mennä töihin ja tulla sieltä kotiin kun on hyvä mieli! 


Aurinkoisen ihanaa torstaita, nyt pitää mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti