Sports Lady®

Sports Lady®

1.3.2012

Ensimmäinen Paleo gourmet aamupala

Huomenta kaikki! Ajattelin laittaa kuvina mun ensimmäisen Paleo aamupalan tänne. Ensimmäisenä kuva aamun jälkkäristä: luomukahvia kookosmaidolla sekä mustikoita kookosmaidolla. Ai että miten hyvää!


 Aamiaiseksi tein 2 munan munakkaan, jonne laitoin väliin macaa ja ashwagandhaa, lempparifoodit... ja paistoin sen kookosöljyssä.

Ostin eilen paria erilaista kookosmaitoa, tänään avasin tuon light version joka maistui kyllä tuhdille.
Ja hyvälle!
Aamiaismunakas ja manteli/seesaminsiemen/basilika -keksi
Eilen tein näitä luolalaboratorion ohjeella, ja tuli hyviä.


Sellainen pikapostaus. Tällä aamupalalla jaksaa pitkään! Loistavaa päivää! So far so good :)

4 kommenttia:

  1. Ei hassummalta näytä!

    Mustikka ja kookos sopivat kyl hyvin yhteen. Teen joskus tuorepuuroa mihin laitan mustikkaa ja kookoshiutaleita ja on tosi hyvää.

    Jostaki luin, et light kookosmaito on vaan vedellä jatkettua kookosmaitoa. Jos tämä pitää paikkaansa, sehän kannattaa itse jatkaa vedellä niin saa tavallisesta tuota light-versiota.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Santa Marian kookosmaito ja -kerma on kivoja, ne on harvinaisuuksia sinänsä ettei niissä ole lisäaineita ollenkaan, noissa kookosmaitotuotteissa on usein montakin sakeuttamisainetta tms.

    VastaaPoista
  3. Sul on ihana blogi ja ei todellakaan haittaa että ruokapainoitteinen!! Taas jälleen sain hyviä vinkkejä kun selailin sun postauksia, kiiitos!! Inspiroidun aina! Kahviin käytän kyllä kookosöljyä, mutta hei kookosmaitoa, superhyvä idea!! Lisäksi hyviä noi kalasäilykkeet, jee pakko hakee niitä Ruohiksesta kun saapuvat!! Ja näköjään suosit mm. ashwagandhaa, ostin sitä vasta äskettäin ekaa kertaa, ja nyt jo tuntuu että se vaikuttaa positiivisesti mieleen, virkeyteen, eikä opinnäytetyöstressikään oo enää ollut niin paha!! Voi kyl olla, että aurinkokin vaikuttaa, mutta silti :). Miten itse tunnet tuon jauheen vaikuttavan??

    Mä oon hurahtanut nyt viimeistään ihan täysin superfoodeihin, eikä poikkis oikein ymmärrä :D.

    Ja hei mitä mieltä oot "aikuisten oikeesti" esim. fast hera80-jauheesta vs. esim. sun warrior? Kun en tällä hetkellä sun warrioriin pysty sijoittamaan, ja kun haluaisin muun kuin maustamattoman jauheen, jonka pystyy juomaan veteenkin sekoitettuna treenin jälkeen?? Vähän noita oon käyttänyt, nyt vaan tuntuu etten palaudu tarpeeks hyvin ja kun joskus treenin jälkeen menee aikaa et pääsen syömään....

    ja hei p.s jos cocoviin haetaan työtekijöitä, mitä kautta yleensä haette? Ja millaisiin hommiin :)?

    Kiiitos vielä blogistasi, jatka samaan malliin!!:)

    VastaaPoista
  4. Moikka Veera,

    Kiitos ihanasta viestistäsi :) Kyllä se vaan niin menee, että mitä enemmän foodeja kokeilee ja niistä oppii niin sitä enemmän niihin hurahtaa.

    Ashwaganha vaikuttaa muhun myös tosi loistavasti. Sanoinkin talvella, että ei tästä pimeästä talvesta ilman sitä selviä ikinä ;) Kyllä se mieleen vaikuttaa ja on paljon iloisempi ja virkeämpi olo.

    Fast80 heraa olen itse käyttänyt vuosi kaudet. Nyt vaihdoin sen Sun Warrioriin, yritän välttää noita keinomakeutusaineita. Fastin herassa on sukraloosia. Se on kiellettyjen listalla mm silloin kun on raskaana, toisin kuin aspartaami. Sitten sukraloosi on synytnyt vahingossa v. 1976 kun on valmistettu hyönteismyrkkyä, sivutuotteena.. Tämän luettuani ei tehnyt mieli enää käyttää kyseistä ainetta.

    Ja toisaalta rahaakaan ei mene noihin protskuihin nyt paleolla, kun hera ei ole salittua eikä sun warriorkaan. Mutta paleosetin jälkeen jatkan kyllä luomuprotskuilla ehdottomasti.

    Kannattaa seurailla cocovin facebookia, siellä on niitä työnhakujuttuja silloin tällöin meille.

    Ihanaa kevättä ja kiitos viestistä!

    VastaaPoista