Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.2.2014

It's been a hard day - We Love TahkoAika reippaasti ajeltiin tänne tänäänEväät oli matkassa ja mentiin parilla tosi nopealla pysähdykselläSyötiin autossa välipalaa matkan aikana (smoothiabounceaomenaa) ja sitten perillä ennen rinteeseen lähtöä ruuat (bataattikeittoa ja lapselle spaghetti bolognese)jotka olin tehnyt jo valmiiksi.

Mutta miten mahtava keli täällä on! Kuopiossa paistoi aurinko ja se oli ensimmäinen kerta päiviin/viikkoihin kun se näkyy? Tahkolla viisi astetta pakkasta ja rinteet aika jees kunnossaEilen täällä vielä kai oli aika vetistäHuomista odotellenkun rinteet on kunnostettu ja on vielä pakastanut lisää! 

Oltiin kolmen jälkeen rinteessä ja laskettiin ihan tappiin asti kunnes hissit meni seiskalta kiinniMulla oli oikeestaan ekat laskut tänä vuonna (Talmaa ei kai oikein voi laskea?)ja muutaman kerran sai tulla alas ennen kuin rytmi alkoi taas löytyäOli mielettömän ihanan talvista ja lumista ja kaunista! Lunta lunta talvi!!!! Mahtava olla täällä! Kiitos Eerolle majoituksesta! 


Käytiin kaakaolla ja samalla ajattelin hommata uudet lasitNää pinkit ei oikeen toimi sumuisessa/pimeässä laskukelissä (tai siis ei toimi yhtään!)Aivan loistavat nää uudet Scott'n lasit ja linssit soveltuu vaikka mihin keliinNäin tyylikkäänä lähdin laskemaan illan lopuksi kohti autoaUus trendi heheh? 

Nyt väsyttää aivan järkyttävästiViiden tunnin ajo tänne ja siihen päälle melkein neljän tunnin laskutPlus kaikki roudaukset ja ruuanlaitot kaupassa käynteineen päälle (käytäiskö me kuitenkin huomenna ulkona syömässä? Loma ja kaikkea?)Illallinen on kuitenkin nyt kotikeittiössä nautittu ja sitten saunaan

Nyt Jutta ja SuperdieetitTässä jaksossa kuulemma ripitetään valmennettavaaItsekin olen niin joutunut tekemääneikä siitä koskaan tule hyvä mieli kun joutuu sanomaan suorat sanatMielenkiintoista oli nähdä tämä jakso mitä ennakkoon on sillä teemalla mainostettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti