Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.2.2014

Putkisto- ja antiaging hehkutusta


Kävin tänään taas tekemässä omaa treeniä Töölön Method Putkisto StudiollaTean niin taitavassa opastuksessa alkaa pala palalta Method Putkisto aueta mulleja huomaan että asiat on suhteellisen helppoa ja nopeaa omaksuavaikka tätä en hirveästi ole tehnytkään aiemminVaikka siis järjettömän vaikeaahan se on ja miten kankeaksi sitä itsensä tunteeMutta tässä mulla on kuitenkin toivoaAlan oppiaAlan venyä! Joogassa varmaan joogailisin loppuelämäni saavuttamatta ikinä sitä mitä tämän lajin kanssaRintarangan avaus alkaa viikossa jo hahmottua (mikä tähän asti on ollut hepreaa mulle)Mitä pitää tehdä että sen oikeasti saa avattua? Ja tottakai on aivan eri asiakun joku auttaa sinut asentoihin ja opastaa kädestä pitäenNyt älkää joogaihmiset suuttuko mulleSe ei vaan oo mun juttu lihashuollon kannaltaMielen kannalta kylläJoogakin on ihanaa! Ja erityisen ihanaa se oli Urban Mandalassa!

Juuri alkuviikosta puhuin yhden treenattavani kanssa joka käy Pilateksessa (ei täällä paikassa)Siellä yksi ohjaaja jättää osan tuntilaisista ihan oman onnensa nojaan täysin ja neuvoo vakkariasiakkaita tai kavereitaan pelkästäänKaikkia pitää aina neuvoa ja katsoaVaikka joskus näyttäisikin siltä että toinen tietää mitä tekee ja osaaEi välttämättä osaaEikä tiedäEikä kehtaa sanoaMiten tärkeää on se että kaikki huomataan! Ja miten tärkeää onettä ohjaaja osaa selittää asiakkailleen mitä tehdä vaikka ei itse tekisikään liikkeitä mukana!

Method Putkisto kuulumisia - kipeäksi shokkiherätyksestä

Viime viikolla oli mun ensimmäinen Method Putkisto tuntiKeskiviikkonaJa kyllä mä tulin kipeäksiSiis elimistö sai niin kovan herätyksenkun jumissa olevat paikat alkoivat auetaKipeäksi takareiden ja pakaroiden lihaksistaja sitten vielä pari päivää viime viikolla luulin olevani flunssassaTajusin aika pianettä se oli tästä johtuvaaTunnen oman kehoni sen verran hyvinSitten mä hölläsinkin mahdollisimman pian tahtiaTorstaina oli vielä ihan ok olomutta perjantaina (kun olin torstaina myös vetänyt pari kuulatuntia) olin aamulla kuin jyrän alle jäänytAivastelin ja niistinKuulemma en ole ainoa ohjaajakokelas joka aloittaessaan "sairastuu" kun keho saa vähän erilaista ärsykettäMutta siitä tiedänettä oikeaan suuntaan ollaan menossaJa lauantaina olin jo täysin kunnossakun perjantaina huilin kunnollaJa siis olo on ollut mitä mainoinNormaalia "notkeampi"Mutta muutos vie aikaa. Jotain on kuitenkin jo alkanut tapahtua!

MP Pilates kuulumisia

Method Putkisto Pilateksessa oon käynyt myös pari kertaa nytViime viikolla perjantaina aamutunnilla ja sitten tänään jäin Method Putkiston jälkeen MP Pilates Hop on hop off tunnilleSinne voi siis vain tulla ilmoittautumattaKesto oli 35 minuuttiaKäytiin siellä samoja juttuja osaksi läpi mitä mun fysioterapeutti käski syksyllä tehdä kun selkä meniSyvien lihasten aktivointi (kaikessa treenissä) on järjettömän tärkeääMyös ja etenkin minullejolla kroppa on työvälineJa kaikillePerjantain tunti taas oli viime viikolla pidempi ja siinä päästiin hommassa syvemmälle.

Antiaging ja muut plussat

Tiedättekö mä olen niin valtavan koukussa tähän hommaan!! Kun joka kerran jälkeen keho voi paremmin ja paremminJa näyttää paremmaltaTai ainakin tuntuuJa näyttää? Vai voiko se viikon jälkeen muka näyttää? No oli miten oli niin upeat kropat on kyllä niin monella ohjaajalla! Ja sitten se antiaging puoliSe nyt kiinnostaa jokaista naistaKukapa ei halua näyttää hyvältä? Ehkä ikäistä nuoremmaltaJa mielellään ilman veistäMun self help antiaging tähän asti on ollut runsas vedenjuontitervellinen ravinto sekä riittävä uni ja liikunta tottakai unohtamatta positiivista elämänasennettaJa ehkä ne hyvät kasvorasvat ja hoidotkin silloin tällöinMutta sitten maaliskuussa mä ilmoittauduin Marjan MP 3D antiaging kasvoklinikka kurssilleOi oi sitä mä odotan! Se on viikkoa ennen meidän ensimmäistä koulutuspuristusta Marjan kanssa KisakalliossaTähän hommaan lähtiessä en edes ajatellut mitään ulkonäöllisiä juttujavaan puhtaasti sitä mitä kroppa tästä hyötyy. Mutta kyllä se parempi ulkoinen olemuskin nyt siellä mielessä vähän kyllä siintää!

Niin ja sitten tilasin vihdoin itselle (piti ensin lainata kurssikaverilta tää kirjamutta päätin haluta sen ihan omaksi omaan kirjahyllyyn) 30 päivän teho-ohjelman kirjan (alla oleva teksti sekä kuva lainattu http://www.methodputkisto.com/fi)! Sen aloitan heti kun kirja tulee! Tulette kuulemaan vielä tästäkin!MP-DVD - Kaunis & solakka vartalo - 30 päivän teho-ohjelma

Method Putkisto 30 päivän teho-ohjelman avulla voit saada kauniimman, terveemmän ja solakamman vartalon jo neljässä viikossa: voit lisätä kehosi liikkuvuutta, parantaa hengitystekniikkaasi ja kohentaa ryhtiäsi. Ohjelma sopii kaikille vartalotyypeille ja kaikenikäisille.
Muuten sitten töiden lisäksi on ollut kaikkea mukavaa taas tänäänHain pikkukaverin hoidosta aikaisemmin ja ehdittiin rauhassa chillailla kotona ennen illan uimahyppytuntiaJa koitin vähän jollain sävellyksellä tehdä saksanpähkinäjauhoistaprotskustapsylliumistaerytriolista ja vaikka mistä muusta ainesosasta korvapuusteja (mantelijauhoja oisin käyttänyt jos ois ollut)Siinä mun Runebergin torttu siis tänäänSitten illalla mulle tuli "pakollinen" uinti lapsen hyppytreenien yhteydessäEi tuu kyllä yksin käytyä uimassaHyvää se tekeevaikka en niin uinnin perään ehkä ookkaanKilometri tuli taitettua matkaaMutta mun oma "kotiPT" kun tykkää uida ja hyppiä niin kyllähän me uimassa käydään! 


Sitten vielä vinkkinä teille jos kiinnostaa Method Putkisto hommelitniin Töölössä on ystävänpäivänä erityisohjelmaa ja sinne kannattaa mennä tutustumaan nyt todella edullisesti! Lisää infoa löydät mm täältä facesta!2 kommenttia:

 1. Tuo anti-aging juttu onkin mielenkiintoinen! Toivottavasti kerrot siitä lisää täällä.

  Ja laitathan joskus kuvia kodistasi, kuinka sitä olet sisustanut, millaisista sisustusjutuista tykkäät jne.

  Kiitos mukavasta blogista!


  Heli

  VastaaPoista
 2. Moi Heli! Varmasti tuun kirjoittelemaan siitä! Muutama kuva vähän kuin taustalta on eksynyt blogiin ja Käpylän kodista taisin postata jopa erillisen jutun! En oo koskaan ajatellut että se kiinnostaa ketään mutta laitetaan korvan taakse! Ja kiitos sulle kun luet!

  VastaaPoista