Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.2.2014

Smoothien valmistusta ja TRX'ääAamiaisen valmistuspuuhissa tänäänMun ruokakaapit ei ole ehkä ihan sieltä perinteisemmästä päästä ja pöydälle on kuvissa nostettu aamiaiseen tarvittava purkkiarsenaali ja vitamiinitMarjat ja kaali ovat tässä vaiheessa vielä pakkasessa
Energisoiva ja puhdistava torstaismoothie

mustikoita
mansikoita
tyrniä 
lehtikaalia pakkasesta
camu camua
chlorellaa
suklaaproteiinijauhetta
kookosvettä pohjaksi

Blendaa kaikki sekaisin ja koristele!


Smoothien lisäksi otin seuraavat vitamiinit

D-vitamiini
B-complex
maitohappobakteeri
C-vitamiini
Cats claw (kissankynsi joka tukee vastustuskykyä)
Female Multiple plus monivitamiini
Omega kapselit
Spirulina tabletit

Aamiaisen jälkeen lähdin asiakkaille ja toisen kanssa tehtiin tänään TRX'ää kotona! Apulaisena ajanotossa ja omaa treenivuoroaan ja taukoa kärttämässä oli perheen suoloinen nuorimmainen <3 Lapset on kyllä aivan huippuja ja tekisi tulevaisuudessa mieli vetää myös äiti/lapsi ryhmiä! Lapsista huokuu se aito ilo ja riemu niin ihanalla tavalla!!
Sitten kävin kotona kääntymässä sähköpostien ja ruokailun (sekä päikkärien) merkeissä ja nyt lähden vielä illaksi töihin. Lähetin yhdelle treenattavalle lomareissua varten oman kehon painolla tehtävän treeniohjelmanjonka kävimme läpi viime treenissä ja toiselle valmennettavalle lähti updeitattu ruokavalio lopputiristyksiä silmällä pitäen. Sitten illan tuntien suunnittelua ja blogikirjoittelua! Pari tuntia ois siis vielä kuulaa ja sen jälkeen yksi treenattava! 


välipalasmoothiesta virtaa illan kahvakuulatunneille
Torstain välipala-smoothie


mustikoita
mustaherukoita 
tyrniä
macaa
chlorellaa
suklaaproteiini jauhetta (Solgarin whey to go)
hampunsiemeniä
raakakaakaojauhetta
pohjana pakuriteetä (olin aamulla laittanut hautumaan pakurijauhetta sekä gojimarjoja ja luomulaatuista inkiväärijauhetta)
koristeluun inkamarjoja ja hampunsiemeniä

Ja sitten smoothien kaverina meni kourallinen manteleita! Tämä smoothie ei ollut yhtä herkku kuin aamulla tekemäni ehkä jokun makuunmutta itse tykkäsin kovasti! Päivän kummankin smoothien pohjana on veden sijaan ollut kookosvettä ja pakuriteetä! Myös vihreä tai rooibos tee sopii smothieen loistavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti