Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.2.2014

Päivän aktiviteetit kuvina ja huomenna paluu arkeen


Neljäs päivä täälläMeidän piti tänään jo lähteämutta venytettiin vielä päivällä lähtöäEi kai sinne Helsingin vesisateeseen niin kiire ole? Pääasia, että ehditään iltapäivän fudistreeneihin ja pitämään illan kuulatunti Kumpulassa! 

Päivällä oli tänään myös karmea ajokelija olin iloinen että päätettiin jäädäAamupäivällä käytiin Tahko Span monitoimihallissa pelaamassa ensin pingistä ja sitten keilattiin tuntiPingis onkin tosi kivaaSitä en oo koskaan ennen pelannutMeidän pieni hiihtolomalainen sai valita lajit ja hän halusi pingistä ja keilausta! Teki ihan hyvää tää rauhallinen aamupäivä.


poitsu johtaa heti alkuvaiheessa 
Keilauksessa tein muutaman täyskaadon ja sitten piti vähän himmaillaetten lähde radalta voittajana. Äidin roolina on pakko joskus vähän hävitä tahallaan, vaikka aika kilpailuhenkinen olenkin. Hehja sama se on aina miesten kanssa muutenkin! 

Keilauksen jälkeen mentiin rinteeseenNyt oli lumisade muuttunut vesisateeksi täälläkin ja näkyvyys oli aika huonoRinteiden kunto myösOli tosi raskas laskeaja oltiin iloisia siitä miten kivat kelit oli kuitenkin koko viikon olleet! Ja oli tääkin ihan jeesTosin moni kokemattomampi ei pystyssä tahtonut siellä pysyäVähän jo pelotti tuleeko joku niskaanEivät osaa mennä lumikasojen ylija sitten lähtee kontrolliVauhti kiihtyy kunnes tulee uusi lumikinos tai ihminen eteen ja siihen jäädään. Joustakaa polvista ja käyttäkää kroppaa! Tässä hommassa hyvästä lihaskunnosta vaan on apua!

Tyytyväinen olin itsekin kun hengissä päästiin vika lasku alasVähän tää laskeminen aina jännittää työn vuoksiAina ei voi mitäänjos jotain käy vaikka yrittääkin olla suht järkevä ja pitää kontrollin hommassaAina voi joku humalainen tai muuten vaan holtiton laskija tulla takaa suoraan päintai mitä tahansa voi käydä. Humalaisia ei sillä tavalla oo täällä nyt ollutkun enemmän on näitä lapsiperheitä hiihtoloman aikaan! Mutta yleensä se päivän vaarallinen hetki onkun jengi laskee Pehkusta Kunkkuun iltapäivälläYrittäjän sairaslomat kun ei oo niin "helppoja" kuin palkkatyössäJos jalka menee poikki niin rahaa ei tule tuosta vainLyhyemmissäkin sairaspoissaoloissa menee vain elantoEli ei ei parane olla poisTyöt on tehtäväEi voi kilauttaa esimiehelleettä nyt on vähän kipeänä ja jättää menemättä. Työt on tehtävä!


Nomutta nyt valmistuu ruoka ja lasi punaista vauhdittaa Suomen peliä! Peukut pystyyn!!! Ja illalla jännitetään PutoustaToivonettä finaalissa olisivat Antsku ja YmmiHuomenna paluu arkeenIhanaa iltaa teille ihanille! Tunturityttö kiittää ja kumartaa tästä ihanasta reissusta ja jää innolla odottamaan seuraavaa laskettelureissua!

Much love
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti