Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.2.2014

Lomavalmisteluja ja tulisen kasviskeiton resepti


Nyt on työpäivä pulkassaPäivällä asiakkailla ollessani löysin vihdoin sen vihannessorvin (jolla saa tehtyä sitä niin mainiota avocadopastaa kesäkurpitsasta)Chez Mariukseen oli juuri tullut kuorma kun kävelin ohija sieltä sen sain samantienJes!! Ja nyt mä aloitin pakkaamaan. Yritetään päästä heti aamusta liikenteeseenniin että jää aikaa laskea huomenna kunnolla! Mukaan lähtee kaiken muun lisäksi Method Putkiston 30 päivän ohjelma -DVDja sitä ois tarkoitus Tahkon suunnassa tehdä laskettelun lisäksiEi kahvakuulaa.

Jääkaappia oon tyhjentänyt myös ja tein keiton kukkakaalista ja porkkanoista (plus vakkarinavalkosipuliachiliä ja inkivääriä tietysti)etteivät mene vanhaksiLaitan pakkaseen odottomaan sitten niitä kiireisiä päiviä loman jälkeen. Kananmunat ja banaanit päätyivät banaaniletuiksijoita voi ottaa myös autoon evääksi. Ihan Martta-meininki nykyään tässä mun ruokavouhotuksessa!


Kukkakaali Chili keitto

6 valkosipulinkynttä
1/2 chili
oliiviöljyä
luomukasvisliemikuutio
1 kukkakaali
4 isoa porkkanaa
5-7 dl vettä
tuoretta inkivääriä
himalajan ruususuolaa
mustapippuria myllystä

Paloittele valkosipuli ja chiliKuullota oliiviöljyssä ja lisää joukkoon paloitellut  kasviksetPyörittele kasvikset keskenään ja lisää sitten reilu puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutioKeitä kunnes vihannekset ovat pehmenneetLaita tuore inkivääri blenderiin ja kaada kasvikset sekä vesi joukkoonLisää suola ja mustapippuri ja pyöritä noin minuutti.Vähän mua etukäteen ehkä stressaa se Tahkon rinnekuppiloiden tarjontaSiellä kun ei ole mitään oikeasti mulle sopivaa. Pitää keskittää syöminen kämpilleja sitten rinteessä yritän tyytyä siihen mitä saaJa autoon pitää tehdä myös matkalle eväätkun huoltoasemilta ei taatusti löydä mitäänPakkaamisen lisäksi menee jonkin verran tänään aikaa tuohon ruokapuolen koordinointiinEvääksi autoon lähtee smoothiabanaanilettuapähkinöitä ja vettä tietysti. Toivottavasti en nyt kuulosta miltään sekopäältä terveysterroristiltaMutta valitettavasti se vain on niinettä ABC'n tarjonta on mitä on. Ja koitetaan selvitä perille niin että päästään heti rinteeseen! Nyt mä jatkan pakkaamista! Kivaa tiistai-iltaa teille ja rinne-kuulumisia luvassa lähipäivinä! 

P.SSunnuntaina on normaalisti Kumpulan kuulatunti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti