Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.2.2014

Kahvakuulaa Kaivarissa - videopostaus


Tässä yksi tämän viikon treeneistä. Melko epätavallinen treeni mulle, sillä yleensä teen/teetän liikkeet 5-7 liikkeen kiertoharjoitteluna tai sitten tehdään liikepareittain. Tässä treeneissä idea on tehdä vain kerran kaikki. Tee täysillä! Tykkään ja tuntilaiset on tykänneet!

1. Liikkeet
Yhden käden etuheilautus (20 toistoa) ja perään 1 käden kulmasoutu (20 toistoa) samalla kädellä. Tee toinen puoli heti perään (20+20). Käytä keskivartaloa etuheilautuksessa, rennot kädet. Kulmasoudussa tue selkä ja pidä hyvä vatsan tuki.

2. Liikkeet
Kyykky ja pystypunnerrus mahdollisimman korkealle (venytä käsi korkealle ylös) 20/oikea, kasi 20 kierrosta, kyykky ja pp vasemmalla 20 toistoa ja jälleen kasi 20 kierrosta. Kyykyssä hyvä kontrolli polviin, polvet ja jalkaterät suoraan eteenpäin ja samaan suuntaan. Kasissa tue vatsa!3. Liikkeet
Työntö eteen, oikealle, vasemmalle 10 toistoa (pidä kädet olkapäiden tasolla!). Sitten kyykkää oikealla jalalla vasemman taa ja vasemmalla jalalla oikean taa vuorojaloin. Pidä polvi ja jalkaterä koko ajan eteenpäin ja hyvä kontrolli reidessä, käytä pakaroita! Ja polvi maahan asti! 10 toistoa/puoli! Toista nämä liikeparit vielä uudelleen.


4. Liikkeet
Kiihdytys ja samalla 10 pystypunnerrusta. Työnto sivulle ylös vuoropuolin 20 kertaa (taas kurota mahdollisimman ylös!!). Etuheilautus 20 toistoa ylös asti. Tässä pidä vatsa tiukkana, selkä ei saa mennä kaarelle. Jatka vielä uudelleen toisella kierroksella eli kiihdtyksellä pystypunnerruksin (10 kpl) sekä työnnöllä sivulle ylös vuoropuolin (20) ja tee vielä 20 etuheilautusta.1 kommentti: