Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.2.2014

Kotikuvia, ruokakuvia ja päivän menoa

Hey and happy Tuesday evening! Pitkä päivä tänäänkinEilen kävin hakemassa mun sohvanpäälliset pesulasta ja vasta tänään ehdin ne asentaaMyös eilen oli pitkä päiväOlin kotona vasta ysin jälkeen illallaEn tainnut täällä edes mainita tuosta sohvan värjäyshommasta? Vein sohvanpäälliset värjättäväksi pesulaanValkoinen vuosia kärsinyt sohva saisi taas näyttää uudeltakun ei uuteenkaan halua investoidaMe tykätään syödä myös sohvallaja kotona pitää saada elääNo värjäys ei kauheasti tahratilannetta parantanutPäinvastoinNyt siinä näkyy ehkä enemmänkin kaikkiMutta onhan uutta väriäTyynyjä vain päälle.
Oon ollut koko päivän menossaAamu alkoi kuulatunnillaja sieltä menin Töölön Method Putkisto Pilates Studiolle tekemään oman treeninOlin aavistuksen tunnilta myöhässä (kiitos kärsivällisyydestä taas!)mutta ehdin kuin ehdinkin! Loistava tuntiMinuuttiaikataululla jatkettiin ja takaisin keskustaanPysäköin auton Uudenmaankadulle Inblom liikkeen eteen puolilta päivinkun kävin Fredalla treenauttamassa yhtä valmennettavistaniJa takaisintullessa Inblomista piti käydä hakemassa siivouskukkasiaOstin Afrikantähtösiä ja sitten sain sylillisen myös tulpaaneja mukaaniAivan ihana liike! TyyliäTykkään! Ja suloisen minimäyriksen oisin myös voinut ottaa sieltä mukaaniMutta matka jatkui.

Sitten vihdoin iltapäivän vikan tunnin jälkeen oli siivous edessäKukat ansaittu jo valmiiksija ei olisi millään kroppa antanut myöden siivotaKyllä väsytti joRuokaakin piti laittaa (olin reissusta asti tyhjentänyt vain pakkasta)Siivosin kuitenkinOlisin voinut toki ostaa jotain valmistakinmutta tykkään tehdä itseHaluan tietää mitä syön ja silloin saa sitä mitä tilaa kun tekee itseJa voi olla varma että lisäaineiden määrä on minimoituRuokana oli tänään dinnerillä kesäkurpitsapastaa ja lohta.


Työkseen on ihana vetää tunteja ja saada liikkuaSe kuitenkin rajoittaa sillä tavallaettä omia harrastuksia ei kroppa enää kestäTai kestäisi ja jaksaisi jos saisi aikaa palautuaPuolensa siis jokaisella työllä! Tällä hetkellä haluaisin tanssiaIllat eivät anna periksiVietän aikaa mieluummin lapsen kanssaja sitten kun en vietä niin teen töitäEli toimistotöissä ihmiset olkaa kiitollisia siitäettä iltaisin on mahdollista lähteä harrastamaan niitä omia juttuja tai vaikka kävelylle! Viime viikolla ei tainnut tulla yhtään kävelyä eikä hyötykävelyäkään? Eikä tälläkään viikolla!  

Munkin aika vielä niissä omissa harrastuksissa tuleeja tällä hetkellä olen enemmän kuin kiitollinen siitäettä olen terve ja voin hyvinVoin hyvinkiitos liikkeessä pysymisen ja "ei istumatyön"Voin hyvin myös kaiken tiedon vuoksimitä olen vuosien varrella ammentanutKäsitykseni terveellisetä ruokavaliosta on muokkaantunut vuosien varrellaMonet autoimmuunisairaudetkuten kilpirauhasen vajaatoiminta tai vaikka psoriasis ovat hoidettavissa oikealla ruokavaliollaVaikka se kuulostaa pahalta jättää pois gluteeni ja lisäaineetvielä maitotuotteetkinniin näin voi kuitenkin elää ja nauttia hyvästä ruuastaTästä aiheesta tulossa enemmän juttua lähiaikoinaOlen hoidattanut ruokavaliolla itseltäni sekä todella monelta asiakkaaltani ikäviä vaivojajotka ovat hävinneet kun ruokavalio on laitettu kuntoon.
iltapalana banaaniletut turkkijugurtilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti