Sports Lady®

Sports Lady®

7.7.2014

Back @home ja ajatuksia lomaruokailusta

Eilen en ehtinyt päivittää blogiin mitäänTultiin iltapäivällä kotiinOltiin sukulaisten mökillä pari yötä Tuohikotissakun tehtiin perinteinen Tykkimäki reissuLauantaina mulla oli lepopäivä treeneistämutta ei se kovin lepopäivä sinänsä ollutOltiin Tykkimäellä heti kun se aukesija siellä hengailtiin koko päiväIltapäivästä mentiin viereiseen Aquaparkiin ja oltiin siellä kunnes se meni kiinniSe oli muuten tosi kiva! Suosittelen! Illalla käytiin vielä soutelemassaAskelia mulle kertyi lauantaina enemmän kuin niinä päivinäkun teen vain aamulenkin ja puuhastelen normaalisti arkenaNoin 14 000 askeleen verran kertyi näköjään puhelimen sovellukseen lauantainaEn mä oikein mökilläkään osaa vain ollaSunnutaina käytiin katiskallatein pari duunijuttuapelattiin mölkkyä ja sitten mä siivosin ja pesin autonJa sitten jo ajoinkin kotiin ja kuulatuntia pitämäänMutta nukuin kyllä molempina aamuina niin pitkään kuin pystyn sunnuntaina puoli kymmeneen! Kuntoremontin Starttiryhmä alkaa täyttyä! Suosittelen oleman nopea! Katso täältä lisää!



Nyt kesäaikaan mulla on eväät joka paikassa mukanaSärkänniemen reissulla tein sen virheenettä kuvittelin löytäväni sieltä jotain syömäkelpoistaEn löytänytOnneksi oli tankkauspäivä ja ostin sitten jätskiä ja karkkiaHuvipuistojen ja lasten kohteiden ruokapaikat on kyllä aivan järkyttäviä! HampurilaisiaranskalaisiakananugettejahattaraapehmistäSärkkiksessä ostettiin ranskalaiset ja "nugetit" lapselle ja kun maistoin niitä niin hyh hyhEi ihmeettä jäi häneltäkin syömättäRasvaisia ja vetisiäSuoraan pakkasesta heitetään nugetit rasvakeittimeenVoitte kuvitella miltä maistuu? Särkkiksessä löydettiin yhdestä paikasta salaattiakinmutta muovirasiaan pakattu lilluva amerikansalaatti näytti sen verran pahaltaettä jätin väliinEhkä olisi löytynyt jokin kunnollinenkin paikkamutta ei siellä ole koko päivää aikaa ruokapaikkaa etsiäkun muutaman on käynyt kurkkaamassa ja ollaan tultu kuitenkin huvipuistoonMiksei voisi olla enemmän sääntö kun poikkeusettä ruokapaikoista löytyisi myös jotain terveellistä? Tykkimäelle otin myös lapselle eväät mukaanmutta toki hän sai siellä jotain herkkuakin vähänMutta ei oltu kuitenkaan huvipuiston antimien varassaJa esimerkiksi aquaparkin alueelta ei saanut salaattia (tai mitään terveellistä!!??) ollenkaan! Ei mikään ihmeettä lapsilla on paino-ongelmia nykyään

Kun me oltiin pieniä niin saatiin hampurilainen kerran kesässä kun mentiin mökillePysähdyttiin matkalla grillilläSilloin ei ollut joka nurkalla mäkkäriä ja heseäSen lisäksiettä huvipuistojen ruoka on ihan ala-arvoista niin se on myös tosi kallistaSama juttu laskettelukeskuksissaRinteeseen ei oikein voi omia eväitä ottaaHuvipuistoon onneksi voiJa jos ei halua kassia raahata mukanaanniin sen voi laittaa aina säilytykseen! Muumimaailmassakin on kivempi mennä rannalle piknikillekun ryysiä tuhannen ihmisen kanssa ravintolaan syömään pahaa ruokaa. Sieltä mulla onkin mukava muistokun yhtenä vuonna kannoin tarjottimellisen ruokaa pöytään ja jonkun lapsi (ei edes mikään konttausikäinen lapsi) konttasi mun eteenenkä nähnyt häntäKompastuin lapseen ja ruuat lensivät ympäri ravintolaa. Piti jonottaa hakemaan uudet ruuat ja ruokailuun tuhraantui varmasti puolitoista tuntia! Pääsee halvemmalla nopeammin ja helpommalla kun ottaa ne eväät mukaan :) Se siitä paasauksestamutta suosittelen ottamaan eväät! 

Tänään on aamulenkki tehty ja aamiainen syötyNyt teen vielä puolen tunnin kotitreenin samalla kun pikkumies syö aamiaisensa ja sitten lähdetään kohti SuomenlinnaaEväskori ja viltti ja uikkarit mukaan ja kesäpäivää viettämään ystävien kanssa! Aurinkoista maanantaita ja hyvää lomaa kesälomailijoille!


4 kommenttia:

  1. Olet aivan oikeassa, ala-arvoista moskaa tarjoillaan lapsille (ja aikuisille) ja tosiaan todella ylihintaista! Onneksi Helsingissä Linnanmäellä on avattu Kattila-ravintola, josta oikeasti saa hyvän laatuista ruokaa, joka maistuu hyvältä! Suosittelen lämpimästi! Ja itseasiassa siellä on toinenkin ravintola, missä on buffetpöytä, josta saa valita ihanista salaattiaineksista mieluisat vielä lämmintä kotiruokaa kylkeen, että jaksaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää :) Sitten jos vielä lintsille tänä kesänä eksyyään niin pitää mennä sinne! Luulen (tai toivon) että huvipuisto kiintiö ois jo täynnä :D

      Poista
  2. Mä oon kans monesti tuota ihmettelyt, miksi ei ole sitä terveellistä vaihtoehtoa kesän tapahtumissa, samoin festareille vaikeata löytää sitä terveellistä ruokaa. Jotkut kun tosiaan käy ihan kuuntelemssakin sitä musiikkia....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo moneen vuoteen ostanut jazzeilta mitään ruokaa (ainoa festari missä käyn) sen jälkeen kun kerran paellaa kokkaava mies pudotti sadevedet katoksen päältä vahingossa paellaan ja hämmensi ne sinne sekaan.. Omat eväät vaan kunniaan. Vaikka ärsyttävää niitä välillä on raahata..

      Poista