Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.10.2014

I love me messut ja Blog AwardsKävin eilen messuilla kiertelemässä ja enemmän homma meni tuttujen tapaamiseksi. Ennen muotinäytöslavalla tapahtuvaa Blog Awards julkistusta ei oikein osannut keskittyäkään mihinkään ja törmäsin aivan valtavasti tuttuihin. Oli ihanaa nähdä kaikkia! Meni ihan höpöttelyksi koko kiertely.
Jenni Levävaara juonsi Blog Awards tilaisuuden ja "Too big to be me" -blogin Anna kertoi omasta bloggaamisestaan ja taustoista. Siinä me muut finalistit istuttiin ja kuunneltiin ja varmaan vähän jännitettiinkin. Tällä kertaa voitto ei osunut kohdalle kummassakaan kategoriassa. Olen kuitenkin niin iloinen ja kiitollinen siitä, että sain olla hienojen finalistien joukossa. Se oli suuri kunnia! Kiitos ihan superpaljon kaikille jotka äänestitte! Kiitos myös kuuluu teilleettä fiinaaliin mentiin! Ja kiitos myös järjestäjille! Hienot blogit voittivat ja monta hienoa blogia jäi ilman tunnustusta. Mutta kaikki ei voi voittaa ja tuomariston perustelut olivat kyllä varmasti kohdallaan! Neljä blogia saivat mainininnat Sport ja Wellness sarjoissakun tuomaristo valitsi omat suosikkinsa (Fitness Fuhrer ja Vilma P) ja yleisöäänet ratkaisivat myös omalta osaltaan voittajat (Linda Manuela ja sitten toista blogia en muista). 

Oma kirjoittaminen jatkuu samaan malliin kuin ennenkinja tottakai tässä kohtaa on ehkä paikka myös pohtia miten voisin blogia kehittää. Itse haluan välittää sitä hyvää oloa eteenpäinmikä tervellisistä elintavoista tuleeJa toivonettä voitte ottaa täältä vinkkejä sieltä täältä vaikka kaikkea ei omassa tekemisessä muuttaisikaanEikä pidäkäänJotain ideaa voi löytyä aina ja sen voi itselle ottaa sitten käyttöönTarkoitus on tuottaa teille hyvää mieltä ja inspiraatiota näillä mun jutuillaJa aina haluan korostaa sitä kohtuus kaikessa puoltaHarva pystyy kertaheitolla pistämään elämänsä ihan uusiksiKannattaa vähitellen lähteä tekemään pieniä muutoksia ja silloin niistä tulee pysyvämpiä ja osa omaa elämää.

Tänään piti mennä vielä messuille jatkamaan kiertelyämutta oon ollut kipeänä ja puolikuntoisena nyt aika pitkäänKoko viikko on mennyt edelleen flunssasta toipuessa, ja tunnit on kyllä tullut siitä huolimatta vedettyä. Olisi pitänyt vielä levätäJa niin puolikuntoinen olo on ollutetten ole jaksanut ja pystynyt mitään omia treenejä tekemään. Mieli tekee jo päästä kävelyille ja kotitreenien kimppuun! Illan kuulatunnin Kumpulassa olen joutunut tänään perumaanHarmittaamutta ei voi mitään.


sunday breakfast
choco shottia pakuriteen joukkoon 
gluteenitonta saaristolaisleipää 
Tässä muutama ruokakuva tän päivän syömisistäAamiseksi tein smoothienjohon joukkoon tuli mansikoiden ja lehtikaalin lisäksi Solgarin suklaaprotskua ja chia-siemeniä sekä Life Drink jauhetta (ja vettä)Aamupäivällä nautiskelin pakuriteen joukossa Foursigmafoodsin kaakaoshottiajossa on aivan ihana makuPäivän ruokalistalla on myös ollut gluteenitonta saaristolaisleipää (Arabian K-kaupasta löysin)jonka päälle laitoin luomuraejuustoaavocadoakalkkunaa ja tomaattia.

Arvon illalla Terra Novan Life Drink jauheet ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti sekä tottakai täällä blogissa!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä. Tuttujen ja kavereiden tapaaminen on niin kivaa. Harmi ettet voittanut vaikka olisit kyllä voiton mielestäni ansainnut. Toivottavasti blogissasi säilyy sama raikkaus, kotikuntoilu ohjeet ja kivat ruokailu vinkit. Kuvista tykkään myös, ne kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  Ihan mahtavia postauksia. Piristävät ainakin minun päivääni.

  VastaaPoista
 2. Niin oli tosi mukavaa. Kun ei ollut nähnyt pitkään aikaan niin kuulumisia ois voinut vaihtaa vaikka kuinka! Varmasti tulee näkymään, en aio muuttua vaikka palkintoa ei tullutkaan :) Kuvia mä haluaisin vähän parantaa kyllä. Ja kiitos ihan älyttömästi, niin kiva kuulla.

  VastaaPoista
 3. Parane pian, lepoa vaan :) Harmi ettei voittoa tullut, jatka silti samaan malliin. Olet huippu näin ja tässä blogissa on sopivasti kaikkea. Itseäni on ainakin motivoinu tämä blogi niiiiin paljon ja sä tietty myös ohjauksillasi ;) Täällä lomat pidetty ja tänään paluu arkeen sekä omien ruoka- ja liikuntajuttujen pariin. Ihanaa viikkoa Hanna! ps. ilmottelen mikäli pääsen tulemaan tunneille töiden puolesta.
  Terkuin, HennaK

  VastaaPoista
 4. Moi Henna! Kiitos paljon, nyt vaan pakko koittaa levätä. Sillä se lähtee. Huomaan että en oo läheskään niin kipeä kuin kaverit on olleet, mutta lievempänä tauti näköjään jatkunut yhtä pitkään :( Mutta ei auta kuin lepoa, terveellistä ruokaa ja iloista mieltä kehiin vain.

  Toivottavasti teillä oli ihana loma! Tervetuloa takaisin arkeen ja hyviä treenejä! Ja tunneilla nähdään kun pääset!

  VastaaPoista