Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.10.2014

Tanko ja vatsa

Ostin kotiin sellaisen Casalin leuanvetotangon kesällä. Se oli ihana, kunnes kerran putosin suoraan takapuoli edellä lattiaan tehdessäni jalan nostoja. Voitte kuvitella pelästyinkö, tästä asennosta suoraan..koko painolla tanko kädessä lattialle, pam! Olkaa siis varovaisia jos teette näitä kotona ;) Nykyään teen tangossa tehtävät jutut ulkona! 
polvien nosto
Yksi mun lempiliike on jalkojen nosto (kuvassa). Siinä nostetaan jalkoja polvet koukussa kohti rintaa tai voit nostaa myös jalat suorana kohti tankoa. Tehokas ja tuntuu!
Perinteisessä leuanvedossa myös vatsaosasto saa kyytiä. Voit vetää leukoja myös kuminauhoja käyttäen tai sitten hyppäämällä tankoon ja laskeutumalla sieltä hitaasti alas. Salilla tottakai autetusti laitteessa myös!

Itse käyn harjoittelemassa leuanvetoa meidän lähellä lenkin yhteydessä. Salikortti on suljettu eli kotona treenaan myös talven! Vielä tarkenee ja sormetkaan ei jäädy tankoon kiinni ;) Urheilun ei tarvitse olla aina sitä varten varattu tunnin kestävä hikinen suoritus liikuntakeskuksessaLihaskuntoa voi tehdä vaikka lenkkipolun varrella vähän lenkin lomassa tai lasten kanssa leikkipuistossa! Vaikka itsekseen tehyt urheilu on kyllä parasta omaa aikaa ja sielunhoitoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti