Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.10.2014

Monday ja I Love Me messulippujen voittajatHei ihanat! Ja mahtavaa viikon alkua. Tällä viikolla on ohjelmassa vähän synttärivalmisteluja ja töitä tottakai :) Mutta kaikista parhaat asiat ensin, eli arvonta I Love Me messujen lipuista. Sain teille kaksi lippua arvottavaksi ja onnetar on suosinut Taina Varpeniusta sekä Marita Erkkilää! Onnea! Laittakaa mulle teidän osoitteet, niin liput postitetaan teille suoraan. Kuvakollaasi on Sports Ladyn facesta ja arvontaan osallistui tosi paljon lukijoita! Kiitos kaikille teille! 

Kuntoremonttiryhmien kanssa tavataan taas huomenna ja kalenteri on taas mukavasti täynnä tapaamisia ja tunteja! Tänään tanssitunnin jälkeen on ohjelmassa palauttaa vielä Method Putkisto sekä MP Pilates näytetuntieni progressiosabluunatEnsimmäinen onkin kokonaan valmismutta Pilatespuoli on vielä vähän kesken. Ja nää piti palauttaa viime viikollaOon kyllä haukannut aika ison palankun pakerran tätä ohjaajatutkinnon kaksoispätevyyttä kaikkien duunien ohellaYritän saada teille lokakuulle muutaman ilmaisen Pilates tunnin Kumpulaan (?)niin saan vähän treeniä ennen lokakuun lopun näyttötutkintoaNiistä pian lisää!

Mun synttärijuhliin tytöille aion laittaa vähän illallista ja kokeilla uutta raakakakkureseptiäSe on Karitan blogista ja ajattelin testata sitä juteltuani hänen kanssaan tässä taannoinAivan mielettömän herkulliselta vaikutti tämä suklaakakku! Karitalla on blogissaan vaikka mitä ihania reseptejä ja uusi kirjakin tulossa lähiaikoina

Omien treenien kanssa aion puristaa ne 4-5 kotitreeniä viikkoonja yleensä treenit sujuvat joko lapselle aamiaista laittaessa tai läksyjenteon yhteydessä tai sitten muuten vaan kotitöiden lomassa. Oon yrittänyt treenata yhden käden punnerruksia ja muitakin yhdellä kädellä tehtäviä juttuja ja haasteita riittää! Ei lopu laitteet ja liikkeet kesken vaikka treenivälineenä on vain oma kroppa ja huonekalut! Tekosyitä on turha keksiä siis! Ja kävelyä/pari HIIT'iä on tarkoitus sisällyttää viikkoon myös. Lauantaina mä taidan sitten huokaistakun istun tyttöjen kanssa syömään herkkuja juhlailtana!


Kivaa ja reipasta viikkoa!4 kommenttia:

 1. Kivaa viikkoa Hannalle myös :) Ja mukavia juhlia sulle, herkkuja mumms.. tein muuten sitä raakasuklaata soveltaen sun ohjeita ja oli hyvää, pesee kaikki "perussuklaat" kyllä.. Mutta siinäkin täytyy muistaa kohtuus, hih:) Täällä on menty kuten suunniteltiinkin, nyt tulossa se lomamatka ja siellä nautitaan ja vähän löysäilläänkin syömisten suhteen, lenkkarit kyllä mukaan pakattu.. Mutta ilmottele mikäli niitä mp/pilates tunteja tulee niin tuun mielellään mikäli työvuorot sallii :) Halauksin, HennaK

  VastaaPoista
 2. Kiitti Henna <3 Pitäkää kivaa reissussa ja nauti! Oot ansainnut sen! Hienoja tuloksia sulle kyllä tullut! Mä laitan sulle meiliä tunneista! Halit!

  VastaaPoista
 3. Siis tämä blogisi on aivan ihana! <3 Paljon on tullut seurailtua tätä, mutta en ole vielä aiemmin "uskaltautunut" kommentoimaan. Oikein mukavia synttärijuhlia sinulle ja paljon onnea! :> Itsellänikin oli tämän viikon ma synttärit ja viikonloppuna olisi tarkoitus juhlia. Varmasti tulee luettua jatkossakin tätä blogia! :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Ihanaa kun uskaltauduit kommentoimaan. Musta on niin ihana kun joku ehtii tai jaksaa kommentoida, niitä on niin mukava aina saada <3 Ja hyvää synttäriä sulle myös. Mä tein eilen aivan ihanaa raakakakkua (tai lauantaina sen sitten näkee miten ihana siitä tuli kun otan kakun pakkasesta tarjolle, hih..). Ajattelin tarjota sitä tytöille ja laitan tännekin kuvaa ja ohjetta jos saan juhlatunnelmissa ja illan valaistuksessa otettua hyvät kuvat :) Ihanaa viikkoa ja hyviä juhlia sinne myös!

  VastaaPoista